Η Dua Lipa σε πιθανή συνεργασία με τη Madonna στο επόμενο single του Future Nostalgia

Η Dua Lipa σε πιθανή συνεργασία με τη Madonna στο επόμενο single του Future Nostalgia

Η Dua Lipa προσδοκά για τον εαυτό της μια μακρόχρονη καριέρα, όμοια με την καριέρα της Madonna όπως δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η νεαρή ποπ σταρ, φιλοδοξεί να ηχογραφήσει τα καλύτερα τραγούδια της στην ηλικία των 40, όταν θα είναι καλλιτεχνικά ώριμη και κατασταλαγμένη.

Η 24χρονη τραγουδίστρια ελπίζει όπως είπε, να έχει μια μακρόχρονη πορεία στη δισκογραφία, ώστε να εξελίσσεται και να παράγει ουσιαστική ποπ μουσική μέχρι να αποφασίσει τελικά να αποσυρθεί από το προσκήνιο, για να αφοσιωθεί στα σκυλιά της.

Παρά το lockdown, η Dua Lipa έχει προηγουμένως δηλώσει ότι εξακολουθεί να προετοιμάζει υλικό για κυκλοφορία από το άλμπουμ, καθώς και μερικά κομμάτια που δεν είχαν ακουστεί στο παρελθόν.

Σε μια συνέντευξη με το Music Week, ο διευθυντής της Ben Mawson, επιβεβαίωσε ότι έγραφε και σκόπευε να στείλει ένα email στη βασίλισσα της ποπ για μια πιθανή συνεργασία μεταξύ των δύο.

«Στην πραγματικότητα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε με τη Madonna κάποιο ρεκόρ», αναφέρει. «Θα γράψω το email και θα δω αν θα γίνει πράγματι κάποιο κομμάτι».

Με πληροφορίες από το metro.co.uk