One More Cup Of Coffee-Bob Dylan

One More Cup Of Coffee-Bob Dylan

Από το άλμπουμ Desire

Η μουσική σε συντροφεύει από μικρό παιδί, σου έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές και ήταν και είναι πάντα κοντά σου στα δύσκολα. Αν θέλεις & μπορείς παραμένεις δίπλα της ενισχύοντας την σελίδα μας, δεν θες, πάλι φίλοι, ο σκέτος καφές είναι ο καλύτερος.

Το " One More Cup of Coffee κυκλοφόρησε ως το τέταρτο κομμάτι στο δέκατο έβδομο στούντιο άλμπουμ του Desire (1976). Το τραγούδι γράφτηκε από τον Dylan, και την παραγωγή του Don DeVito . Η έκδοση του άλμπουμ του "One More Cup of Coffee (Valley Below)" ηχογραφήθηκε στις 30 Ιουλίου 1975 και κυκλοφόρησε στο Desire τον Ιανουάριο του 1976. Ο Dylan είπε ότι το τραγούδι επηρεάστηκε από την επίσκεψή του σε μια γιορτή τσιγγάνων στο Saintes-Maries-de -la-Mer στη Γαλλία στα 34α γενέθλιά του.

Η Emmylou Harris τραγουδά με τον Dylan στην πίστα. η απόδοσή τους έτυχε κριτικής. Ο Dylan ερμήνευσε το τραγούδι ζωντανά σε συναυλία 151 φορές από το 1975 έως το 2009 και τρεις από τις ζωντανές εκδόσεις έχουν κυκλοφορήσει επίσημα. Οι White Stripes , ο Robert Plant και ο Tom Jones έχουν διασκευάσει επίσης το τραγούδι σε άλμπουμ τους.

 

 

 

Ελάτε στην παρέα μας