Tempted-Squeeze

Tempted-Squeeze

Ήταν 1981. Το θυμήθηκε και μας το έστειλε ο Νίκος Μπούζας, γι' αυτόν, όπως και για πολλούς από εμάς η μουσική είναι σαν το οξυγόνο. O Chris Difford έγινε 69 ετών και ο Jools Holland 66

Γράφτηκε από τους Glenn Tilbrook και Chris Difford , το τραγούδι περιλαμβάνει στίχους εμπνευσμένους από τις εμπειρίες του Difford σε μια αμερικανική περιοδεία και μια διασκευή εμπνευσμένη από τους Temptations . Το "Tempted" είναι ένα από τα λίγα τραγούδια των Squeeze με τον Paul Carrack ως βασικό τραγουδιστή, μετά από πρόταση του παραγωγού Elvis Costello .

Κκυκλοφόρησε ως το δεύτερο σινγκλ από το τέταρτο άλμπουμ τους, East Side Story , το 1981.Ήταν μόνο μια μέτρια επιτυχία στα chart εκείνη την εποχή. Ωστόσο, έκτοτε έχει γίνει ένα από τα πιο διάσημα τραγούδια του συγκροτήματος, που εμφανίζεται σε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, βιντεοπαιχνίδια και διαφημίσεις.

Έχει επίσης αναγνωριστεί από τους κριτικούς και έχει γίνει βασικός πυλώνας του live setlist του συγκροτήματος, που συχνά τραγουδιέται από τον Tilbrook.

 

 

 

 

Ελάτε στην παρέα μας