Σε περιοδεία με τον καρδιολόγο του διαρκώς δίπλα στη σκηνή o Μικ Τζάγκερ

Σε περιοδεία με τον καρδιολόγο του διαρκώς δίπλα στη σκηνή o Μικ Τζάγκερ

Ο Μικ Τζάγκερ επέστρεψε δριμύτερος στις συναυλίες μετά την καρδιολογική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Όμως, δίπλα ακριβώς στη σκηνή, βρίσκεται πλέον πάντα ο καρδιολόγος του.

Παρά την πρόσφατη ταλαιπωρία του στο χειρουργείο η επάνοδος του Μικ Τζάγκερ στη σκηνή ήταν άμεση και στην πρώτη του συναυλία μετά την επέμβαση, ήταν και πάλι σαν έφηβος. Όμως, όπως γράφει η εφημερίδα Mail on Sunday, ο 75χρονος ρόκερ θα πρέπει από εδώ και πέρα να τραγουδάει πάντα παρουσία καρδιολόγου -«δια παν ενδεχόμενο»- ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής στις συναυλίες, σχεδόν πάνω στη σκηνή. Κατά την ίδια πηγή ο 75χρονος τραγουδιστής έχει επανέλθει στο πρόγραμμά του, το οποίο προβλέπει δύο ώρες καθημερινή γυμναστική ενώ έχει μαζί του και έναν προσωπικό σεφ που του ετοιμάζει φαγητά με ελάχιστο αλάτι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο καρδιολόγος πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από τον Τζάγκερ κάθε φορά που αυτός ανεβαίνει στη σκηνή για να τραγουδήσει. «Πάντα υπήρχε γιατρός στις περιοδείες των Rolling Stones - αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση δεδομένης της ηλικίας των μελών του συγκροτήματος. Μετά το χειρουργείο, όμως, παρών είναι και ένας καρδιολόγος μόνο για τον Τζάγκερ. Αποτελεί απαίτηση της ασφαλιστικής εταιρείας σε περίπτωση που συμβεί κάτι», δήλωσε πηγή στην εφημερίδα.

https://www.youtube.com/watch?v=JrCigQqz08I