Αυτοκτονία ο θάνατος του Keith Flint σύμφωνα με τον Liam Howlett

Αυτοκτονία ο θάνατος του Keith Flint σύμφωνα με τον Liam Howlett

O Liam Howlett που έφτιαξε το συγκρότημα το δήλωσε ότι νιώθει θυμωμένος, μπερδεμένος, πληγωμένος και σοκαρισμένος. Αυτός ήταν που έδωσε την είδηση ότι ο Keith αυτοκτόνησε.

Σε παλαιότερη δήλωση του ο Keith είχε πει ότι 'είμαστε ένα συγκρότημα 'επικίνδυνο' και διεγερτικό για την σημερινή απαθή κοινωνία, τα πάντα στην μουσική είναι πια ανάλαφρα, κανείς δεν θέλει να προκαλέσει.

Ανάμεσα στα πολλά τραγούδια του συγκροτήματος που έχουν φωνητικά με τον Keith, τα καθοριστικά για την πορεία τους "Firestarter," "Breathe" και "Smack My Bitch Up".

Στα μέσα της δεκαετίας του '90 είχα την τύχη να είμαι από αυτούς που πήγαν στην παρουσίαση του άλμπουμ τους Music For A Jilted Generation που έγινε σε μια περιοχή έχω από το Λονδίνο.

Ήταν το άλμπουμ με το οποίο έγιναν σούπερ γκρουπ. Θυμάμαι μας πήραν με ελικόπτερο από το Λονδίνο και μας πήγαν στον τόπο της παρουσίασης, ήταν πραγματικά μια γιορτή για την μουσική η παρουσίαση αυτού του άλμπουμ.

Ήταν ένα ακόμα από τα πολλά μουσικά παιδιά μας, αφού εμείς τους παρουσιάσαμε στην Ελλάδα και τα τραγούδια τους ήταν κόκκινο πανί για το συντηρητικό Ελληνικό ραδιόφωνο.

Κώστας Ζουγρής