Άνισος ο αγώνας μας...

Άνισος ο αγώνας μας...

Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι το τραγούδι που πήρε το βραβείο όσκαρ θα είναι στην πρώτη θέση της Αμερικής.

Το Shallow έχει δεκάδες εκατομμύρια streaming μετά την αναγγελία του βραβείου, εντυπωσιακή άνοδο στα Downloading όπως και στο ραδιόφωνο.

Εδώ από 1 εκατομμύριο σχεδόν μοναδικών μας επισκεπτών από την αρχή του χρόνου, είναι ζήτημα αν 10 άτομα πήραν μέρος στον διαγωνισμό που κάνουμε δίνοντας δώρο την ειδική έκδοση με τα τραγούδια της ταινίας που επέστρεψαν στο Νο 1 της Αμερικής.

Εδώ μερικοί νομίζουν ότι γράφουμε για την Lady Gaga για να προσελκύσουμε επισκέπτες στον διαγωνισμό. Δυστυχώς η ενημέρωση στην χώρα μας, όχι μόνο στην μουσική, είναι πια τόσο φτωχή και ελάχιστη. Aν δεν έχει σχέση με την πολιτική, αφού ζούμε σε μια δύσκολη εποχή τα πάντα κινούνται από συγκεκριμένα κέντρα, εμείς βέβαια δεν είμαστε στην λίστα τους, δεν είμαστε στην δικιά σας λίστα, είναι ζήτημα αν 10 άτομα έχουν επιλέξει την σταθερή μηνιαία ενίσχυση της σελίδας μας, από 6.660.000 λογαριασμούς, ίσως τους απωθούν τα τρία εξάρια, οι αριθμοί όμως αλλάζουν κάθε μέρα, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.

Ωραία να ακούς μουσική από το παρελθόν, αν όμως νομίζεις ότι αυτή είναι η μουσική σήμερα, υπάρχει πρόβλημα.

Είναι δικαίωμα του καθενός να αποφασίσει αν πρέπει να μας βοηθήσει, όμως δεν είναι σωστό πιστεύω να μας επικρίνει για κάτι το οποίο αγνοεί, δεν συμμετέχει και δεν ε΄χει καμία επίπτωση στα οικονομικά του αφού δε στηρίζει.

Κώστας Ζουγρής

Δίνουμε σαν δώρο 2 ειδικές εκδόσεις του A Star Is Born με περισσότερη μουσική και φωτογραφίες σε special κασετίνα και 2 soundtrack με τα τραγούδια του Bohemian Rhapsody. Στην κλήρωση όσοι κάνουν οποιαδήποτε δωρεά αυτήν την εβδομάδα για την ενίσχυση της σελίδας μας

Αν πιστεύεις ότι αξίζουμε την συνεισφορά σου, και έχεις την δυνατότητα, είναι εύκολο να το κάνεις. Με αποκλειστικές ενημερώσεις θα είσαι 'πιο κοντά στην μουσική'