Debbie Harry: Έρωτας "μεγάλος"

Debbie Harry: Έρωτας "μεγάλος"

Έρωτας "μεγάλος" ... τους πρωτοάκουσα σε μία συλλογή του Ποπ και Ροκ (αν δεν κάνω λάθος που είχε και Socrates) που μου δάνεισε ένας μεγαλύτερος φίλος με το "Hanging on the telephone" ...και αγοράζω το Parallel Lines με κλειστά τα μάτια με "Heart of glass", "One way or another", "Sunday girl" και μετά "Atomic", "Call me", "The tide is high", "Rapture" κομματάρες από ένα αληθινό supergroup των Charts.

Η Debbie μέγα sex symbol της εποχής. Επίσης στις αρχές των '80s υπήρχε μία εκπομπή στην αμερικανική τηλεόραση που μας έδειχνε για λίγους μήνες και η κρατική τηλεόραση το "Solid Gold" που παρουσίαζε η Dionne Warwick -με τουαλετάρες Hollywood- με το Top10 του Billboard....θυμάμαι κάποια στιγμή λόγω απουσίας της παρουσιάστριας το παρουσίασε η Debbie με σορτς και μπλουζάκι στράπλες .... χαλαρή, φτιαγμένη "τα μάλλα" και με το μαλλί μέσα στα μάτια της. Τι εποχές !!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ Δεν γνώριζα καν το Once I Had A Love ... ακόμα μας μαθαίνεις !

Gogo P

Αν πιστεύεις ότι αξίζουμε την συνεισφορά σου, και έχεις την δυνατότητα, είναι εύκολο να το κάνεις. Με αποκλειστικές ενημερώσεις θα είσαι 'πιο κοντά στην μουσική'