Making up again-Goldie

Making up again-Goldie

Το θυμόσαστε; πόσοι από εσάς έχουν ακόμα αυτό το δισκάκι; ήταν 1978, tτο θυμήθηκε ο Κώστας Παπάζογλου

Οι Goldie ήταν ένα βρετανικό ποπ / ροκ συγκρότημα . Το συγκρότημα δημιουργήθηκε από τον κιθαρίστα Dave Black το 1976 με μέλη του προηγούμενου έργου του Kestrel και μετά την αποχώρησή του από τους Spiders από τον Άρη . Είναι περισσότερο γνωστοί για το επιτυχημένο σινγκλ "Making Up Again", το οποίο έφτασε στο νούμερο 7 στο UK Singles Chart τον Ιούνιο του 1978. 

Το σινγκλ , όπως και με το μεγαλύτερο μέρος του υλικού τους, γράφτηκε από τον κιθαρίστα τους Dave Black και τον βασικό τραγουδιστή Pete McDonald, και κυκλοφόρησε στην εταιρεία Bronze με αναφορά καταλόγου BRO 50, το κομμάτι πέρασε έντεκα εβδομάδες στο chart . Παρά την απελευθέρωση των συνεχόμενων σινγκλ, η έλλειψη επακόλουθης επιτυχίας γραφημάτων έκανε τους Goldie ένα θαύμα με ένα hit.

Το τραγούδι θεωρείται εξαιρετικό παράδειγμα της εκλεπτυσμένης ποπ μουσικής στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Ο Pete McDonald άφησε να εννοηθεί την πολυπλοκότητά του σε μια συνέντευξη στο Newcastle Evening Chronicle τον Μάρτιο του 1978 όταν είπε  "Δεν είναι τυπικό για αυτό που παίζουμε στη σκηνή. Είναι πολύ περίπλοκο."