Η Demi Lovato είπε ότι αισθάνεται "τυχερή που είναι ζωντανή"

Η Demi Lovato είπε ότι αισθάνεται "τυχερή που είναι ζωντανή"

H Demi Lovato είπε ότι αισθάνεται "τυχερή που είναι ζωντανή"σε μια σειρά από tweets σχετικά με την υγεία και την ανάκαμψη της την Παρασκευή.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τον Ιούλιο με εμφανή υπερβολική δόση ναρκωτικών και από τότε έχει υποβληθεί σε θεραπεία αποτοξίνωσης.

Σε μια σειρά από δημοσιεύσεις, η Lovato επιβεβαίωσε ότι είναι πλέον νηφάλια και παρότρυνε τους οπαδούς να μην εμπιστεύονται αυτά που διαβάζουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

"Αν αισθάνομαι ότι ο κόσμος πρέπει να μάθει κάτι, θα τους το πω, ΤΕΛΟΣ", είπε

"Οποιαδήποτε« πηγή εκτός από μένα, που είναι πρόθυμη να μιλήσει και να πουλήσει ιστορίες σε blogs και ταμπλόιντς για τη ζωή μου δεν είναι στην πραγματικότητα μέρος της ζωής μου», ανέφερε.

"Κάποτε θα πω στον κόσμο τι ακριβώς συνέβη, γιατί συνέβη και ποια είναι η ζωή μου σήμερα, αλλά μέχρι να είμαι έτοιμη να το μοιραστώ με ανθρώπους παρακαλώ να σταματήσουν να κάνουν εικασίες." πρόσθεσε, ζητώντας περισσότερο "χώρο και χρόνο " να θεραπεύσει αυτό που της συνέβη.

Η Lovato έπαιξε σαν παιδί στο Barney and Friends, αλλά σαν έφηβη έγινε γνωστή στο κανάλι της Disney.

Η Lovato, Έχει πρωταγωνιστήσει στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά ταινιών Camp Rock και στη συνέχεια ξεκίνησε μια επιτυχημένη καριέρα σόλο μουσικής.

H 26χρονη έχει κυκλοφορήσει έξι studio albums και έχει επίσης εμφανιστεί ως κριτής στην αμερικανική έκδοση του X Factor.