Love To Hate You-Erasure

59 ετών ο Andy Bell

Τα τρολ του διαδικτύου άραγε πληρώνονται διπλό μεροκάματο τα Σ/Κ, θα έχουν πολύ δουλειά θα εξαντλήσουν τα αποθέματα μίσους, αλλά όπως συμβαίνει αγνοούν ότι γυρίζει επάνω τους. 

Το " Love to Hate You "  κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 1991 ως το δεύτερο σινγκλ από το πέμπτο στούντιο άλμπουμ τους, Chorus (1991). Γραμμένο από τα μέλη του συγκροτήματος Vince Clarke και Andy Bell , είναι ένα ηλεκτρονικό χορευτικό κομμάτι εμπνευσμένο από τη μουσική ντίσκο .

Η μελωδία του συνθεσάιζερ στο ρεφρέν είναι μια παρεμβολή του διαλείμματος εγχόρδων από το κλασικό της ντίσκο εποχής της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Gloria Gaynor " I Will Survive ".

Το ντουέτο ηχογράφησε επίσης μια ισπανική εκδοχή του τραγουδιού, που ονομάζεται "Amor y Odio" ( Έρωτας και Μίσος ), και μια στα ιταλικά με το όνομα "Amo Odiarti". Το σινγκλ κυκλοφόρησε από τη Mute Records στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Sire Records στις ΗΠΑ.

Έφτασε στο νούμερο τέσσερα στο UK Singles Chart και έγινε top-10 επιτυχία στην Αυστρία, τη Δανία, τη Φινλανδία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία και τη Σουηδία.

 

Video Url

 

https://www.popup.gr/