Show Me The Way-Peter Frampton

Show Me The Way-Peter Frampton

Ήταν ακριβώς 1975 όταν άρχιζε το Ποπ Κλαμπ

Όσο δύσκολο είναι να σας πείσουμε για την ανάγκη ενίσχυσης μιας σελίδας σαν κι αυτή, είναι και το να πεισθούμε ότι η μουσική δεν είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής μας. Στο τέλος όλοι δίκιο έχουν, η μουσική πάντα θα ψάχνει τον σίγουρο δρόμο της. ΚΖ 

Αρχικά το " Show Me the Way " κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1975 ως το βασικό σινγκλ από το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του Frampton , κέρδισε δημοτικότητα αφού ηχογραφήθηκε ζωντανά και κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 1976 ως το βασικό σινγκλ από το ζωντανό του άλμπουμ Frampton Comes Alive! Στις ΗΠΑ, το τραγούδι έφτασε στο νούμερο 6 στο Billboard Hot 100 και στο νούμερο 10 στο UK Singles Chart , και έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία του στις ΗΠΑ μέχρι το " I'm in You " το 1977.

Ο Cash Box είπε για το στούντιο σινγκλ ότι «ο Peter κάνει μια δυναμική απόδοση τόσο οργανικά όσο και φωνητικά» και ότι «τα εξαιρετικά συγκινητικά φωνητικά του ταιριάζουν με μερικά από τα συνήθως επιδέξια κιθάρα του».  Όπως το " Do You Feel Like We Do ", ένα άλλο σινγκλ από το Frampton Comes Alive! .