Baby I Love Your Way-Peter Frampton

Baby I Love Your Way-Peter Frampton

Το " Baby, I Love Your Way " είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε και ερμηνεύτηκε από τον Άγγλο τραγουδιστή Peter Frampton , το οποίο κυκλοφόρησε ως σινγκλ τον Σεπτέμβριο του 1975. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο άλμπουμ του Frampton το 1975, Frampton , όπου ξεχωρίζει από το προηγούμενο κομμάτι "Nassau".

Μια ζωντανή έκδοση του τραγουδιού κυκλοφόρησε αργότερα στο πολυπλατινένιο άλμπουμ του το 1976 Frampton Comes Alive! , όπου κέρδισε δημοτικότητα ως επιτυχημένο τραγούδι, φτάνοντας στο νούμερο 12 του αμερικανικού τσαρτ Billboard Hot 100 . Έφτασε επίσης στο νούμερο τρία στον Καναδά.

Το Billboard περιέγραψε τη ζωντανή έκδοση ως μια "εύκολη ροκιά" και είπε ότι το μέρος του τραγουδιού όπου ο Frampton τραγουδά τους στίχους του τίτλου ήταν αρκετά 'εθιστικό'.  Το Cash Box το ονόμασε "μια εξαιρετική μελωδία" εξηγώντας ότι "πρωτίστως, αυτή είναι μια ακουστική μελωδία, και ο Frampton τραγουδά με ευαισθησία πάνω από το απαλό υπόστρωμα." 

Το 2017, ο Frampton συζήτησε αυτό το τραγούδι ενώ μιλούσε με νομοθέτες της Ουάσιγκτον DC σχετικά με τις άδικες πληρωμές εσόδων από υπηρεσίες ροής μουσικής όπως το iTunes και το Spotify . «Για 55 εκατομμύρια ροές του «Baby I Love Your Way», πήρα 1.700 δολάρια», είπε ο Frampton. «Τους έπεσαν τα σαγόνια και μου ζήτησαν να τους το επαναλάβω»