Το 1962 η Νάνα Μούσχουρη, πριν από τον Μάνο Χατζιδάκι και το Χαμόγελο της Τζοκόντας, συνεργάζεται με τον Quincy Jones που της κάνει παραγωγή σε ένα από τα άλμπουμ της που δρομολογούσαν την διεθνή καριέρα της.

 

The Girl From Greece Sings

 

 

 

 

https://open.spotify.com/album/5EX4nWl8OXXVGyLeM4m6fV 

 

Κάθε μέρα, από τις 6:30 μέχρι τα μεσάνυχτα, μια ομάδα από φίλους της μουσικής φροντίζει για την ψυχαγωγία και ενημέρωση όσων μας ακολουθούν.

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 9 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία, 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της', 'Μουσική κιβωτός, τραγούδια και συνθέσεις που αγαπήσαμε στη ζωή μας' , 'ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ - Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)