Keith Richards: Θέλω και οι κόρες μου να "σνιφάρουν" τις στάχτες μου...

Keith Richards: Θέλω και οι κόρες μου να "σνιφάρουν" τις στάχτες μου...

Ο Keith Richards ενθαρρύνει τα παιδιά του να "ρουφήξουν" από την μύτη τις στάχτες του, όπως ακριβώς έκανε και εκείνος με τις στάχτες του πατέρα του...

Ο κιθαρίστας των Rolling Stones είχε γίνει πρωτοσέλιδο το 2007 όταν σε δήλωση του στο περιοδικό NME είχε αναφέρει: "Το πιο περίεργο πράγμα που προσπάθησα να σνιφάρω...; Τον πατέρα μου..."

Ο Richards πρόσθεσε: "Όταν αποτεφρθώθηκε ο πατέρας μου, δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να μην "τον βάλω" πάνω σε λίγη κοκαΐνη... Τον πατέρα μου δεν θα τον πείραζε, δεν έδινε δεκάρα... Πήγε πολύ καλά, και είμαι ακόμα ζωντανός..."

Ο μουσικός αργότερα διευκρίνησε ότι είχε ανοίξει το βάζο με τις στάχτες του πατέρα του, και κάποιες από αυτές με τον αέρα πήγαν πάνω στο τραπέζι... Και από το να "ατιμάσει" τις στάχτες και να χρησιμοποιήσει σκούπα και φαράσι, έβρεξε το δάχτυλο του και "γεύτηκε" λίγο από τον πατέρα του... Το υπόλοιπο πήγε γύρω από μία βελανιδιά...

Τώρα ο Richards δηλώνει ότι οι κόρες του, Theodora, 30 και Alexandra, 28 ετών, επιθυμεί να επαναλάβουν τα παραπάνω και με τις δικές του στάχτες... Μάλιστα δήλωσε: "Θα τους δώσω και ένα καλαμάκι..." όπως αναφέρει το περιοδικό "The Mirror"

https://www.youtube.com/watch?v=tQz83W7Z9-8

Δείτε το trailer από το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον κιθαρίστα:

https://www.youtube.com/watch?v=NHh24Y9LrY0

[via]