Randy Meisner πρώην μέλος των Eagles

Υπό επιτήρηση: Randy Meisner πρώην μέλος των Eagles

Ο Meisner είναι 77 ετών έχει χρόνια πρόβλημα με το αλκοόλ.

Ο Randall Herman Meisner (γεννημένος στις 8 Μαρτίου 1946) είναι συνταξιούχος Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ιδρυτικό μέλος των Eagles . Καθ 'όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του μουσικής καριέρας, ο κύριος ρόλος του Meisner ήταν αυτός του μπασίστα και του τραγουδιστή υψηλής αρμονίας ως μέλος του γκρουπ και ως μουσικός session. Συνέγραψε το τραγούδι επιτυχίας των Eagles " Take It to the Limit ", το οποίο τραγούδησε επίσης.

Ο Μάισνερ φέρεται να παλεύει με την περιοδική εξάρτηση από το αλκοόλ από τα τέλη της δεκαετίας του 1960, ειδικά κατά τη διάρκεια της θητείας του στους Eagles, καθώς προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τη φήμη του που ανακάλυψε πρόσφατα. Μετά από μικρές καρδιακές προσβολές το 2004, αναγκάστηκε να περικόψει τις περιοδείες.  Καθώς η υγεία του συνέχιζε να επιδεινώνεται, τελικά σταμάτησε να παίζει. Η τελευταία του γνωστή δημόσια παράσταση ήταν το 2008 στη Νάπολη της Φλόριντα . 

Τον Μάρτιο του 2013, ο Μάισνερ υπέστη ακόμη έναν φόβο για την υγεία του αφού έχασε τις αισθήσεις του στο σπίτι του στην Καλιφόρνια. Ένα κομμάτι φαγητού εμπόδισε την αναπνοή του ενώ έτρωγε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ενώ οι γιατροί ήταν αισιόδοξοι για την ανάρρωσή του, ο Μάισνερ πέρασε λίγο χρόνο σε κώμα,  και στην εξασθενημένη του κατάσταση δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στην περιοδεία History of the Eagles μαζί με τον πρώην σύντροφό του Μπέρνι Λίντον, ο οποίος συμμετείχε στην περιοδεία.  Αργότερα αποκάλυψε ότι οι πρώην συμπαίκτες του στο συγκρότημα των Eagles είχαν πληρώσει τους ιατρικούς λογαριασμούς από τη νοσηλεία. 

Τον Απρίλιο του 2015, ο Μάισνερ και η σύζυγός του διέψευσαν τις φήμες, με βάση μήνυση που κατατέθηκε για λογαριασμό του, ότι εκμεταλλευόταν τους γνωστούς εθισμούς του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά προσπαθώντας να τον ταΐσει αναγκαστικά με μπουκάλια βότκα για να τον κρατήσει μεθυσμένο. Ο αυτοχαρακτηριζόμενος επί χρόνια φίλος του τραγουδιστή, Τζέιμς Νιούτον, κατέθεσε έγγραφα τον Απρίλιο ζητώντας να τεθεί ο Μάισνερ υπό την επίβλεψη του δικαστηρίου συντηρητή που διέπει τα προσωπικά και οικονομικά του ζητήματα. 

Παρά το γεγονός αυτό, τρεις μήνες αργότερα, το Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες διόρισε έναν προσωρινό συντηρητή για να επιβλέπει την 24ωρη διαχείριση των συνταγών φαρμάκων και της ιατρικής κατάστασης του Μάισνερ, σημειώνοντας ότι προηγουμένως είχε διαγνωστεί ως διπολικός.

Ο Μάισνερ φέρεται να είχε απειλήσει να σκοτώσει τον εαυτό του και άλλους με όπλο στις αρχές του 2015, αν και δεν είχε όπλο εκείνη την εποχή. Η σύντομη συντηρητική υπηρεσία καθοδήγησε την ιατρική περίθαλψη του Μάισνερ, αλλά ο δικαστής δεν έδωσε στη συντηρήτρια την πρόσθετη εξουσία που ζητούσαν η Τρόι Μάρτιν και ο Τζέιμς Νιούτον για να την επιβλέπει επίσης τα οικονομικά του

Video Url