Paul McCartney : Κυκλοφορεί επιτέλους το "One Hand Clapping" live album των Wings

Έτσι θα είναι ο Paul McCartney στο νέο Pirates of the Caribbean:Η εκδίκηση του Σαλαζάρ

Η αναμονή 50 ετών για τους fans των Wings φτάνει στο τέλος της

Πρόκειται για μια live κυκλοφορία που υπήρξε μόνο σε bootleg και επιτέλους βρίσκει το δρόμο προς τα δισκοπωλεία σε μια σωστή συσκευασία. Οι ηχογραφήσεις είναι από τον Αύγουστο του 1974, στο Abbey Road του Λονδίνου, σε μια εποχή που οι Wings ήταν για επτά εβδομάδες στο no1 των album charts. Παρά τη ζήτηση για νέο υλικό εκείνη την εποχή, οι ηχογραφήσεις αυτές δεν κυκλοφόρησαν ποτέ. Μέχρι φέτος. Με το "One Hand Clapping" να κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου, μέσω της Universal Music Enterprises.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η ηχογράφηση και μαγνητοσκόπηση έγινε μέσα σε τέσσερις ημέρες από τον σκηνοθέτη David Litchfield. Η έκδοση του 2024 περιλαμβάνει το εξώφυλλο που βασίζεται στην αρχική ιδέα, μαζί με μια μπροσούρα για την τηλεόραση, η οποία προωθούσε το film που θα παρουσιαζόταν για το εν λόγω album. Υλικό που φυσικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Δείτε το εξώφυλλο εδώ:

Ανάμεσα στα σπουδαία τραγούδια που θα περιέχει το live album είναι τα Live and Let Die, Band on the Run, Jet, My Love, Junior's Farm, Maybe I'm Amazed, μια νέα έκδοση του Let it Be των Beatles, Lady Madonna κ.α.