Αυτοκτόνησε ο συγγραφέας και παραγωγός Στιβ Μπινγκ, πρώην σύντροφος της Λιζ Χάρλεϊ

Αυτοκτόνησε ο συγγραφέας και παραγωγός Στιβ Μπινγκ, πρώην σύντροφος της Λιζ Χάρλεϊ

Σοκ και θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο από την αυτοκτονία του συγγραφέα και πρώην παραγωγού Steeve Bing. Ο Bing έγινε γνωστός για τη συγγραφή του "Kangaroo Jack", καθώς και την τεράστια επένδυση στην παραγωγή της ταινίας του Τομ Χανκς ,"The Polar Express".

Όπως έγινε νωστό, ο Bing έβαλε τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τον 27ο όροφο μιας πολυτελούς πολυκατοικίας στην συνοικία του Century City του Λος Αντζελες.

Πηγές από το περιβάλλον του ανέφεραν στο tmz ότι είχε κατάθλιψη λόγω «της έλλειψης της ανθρώπινης επαφής κατά τη διάρκεια της καραντίνας».

Ο Μπινγκ ήταν ο ιδρυτής της Shangri-La Entertainment και αποχώρησε από το Στάνφορντ την τελευταία του χρονιά αφού κληρονόμησε περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια από τον παππού του, ο οποίος είχε μεγάλη περιουσία από το real estate.

Μετά την αποχώρησή του, ο Μπινγκ συνέχισε μια καριέρα στο Χόλιγουντ και η πρώτη του ενασχόληση ήταν ως εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας του Σιλβέστερ Σταλόνε, "Get Carter," το 2000.

Ακολούθως έγραψε το "Kangaroo Jack" το 2003 και αργότερα επένδυσε σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια στο "Polar Express". Ο Μπινγκ είχε δύο παιδιά, ο ένας ήταν ο Ντάμιαν Χάρλεϊ από τη σχέση του με την πασίγνωστη ηθοποιό και μοντέλο Λιζ Χάρλεϊ.