Οι δίσκοι του Βασίλη…

Οι δίσκοι του Βασίλη…

Από τον Θοδωρή Φαχουρίδη

Τα «δώρα» των φίλων τα τοποθετώ σε περίοπτη θέση μιας και κουβαλούν μαζί τους και μια άυλης προέλευσης προστιθέμενη αξία. Με τον κίνδυνο να φορολογηθώ το ομολογώ… είμαι πλούσιος!

LP: Ian Brown – Ripples

Δύο υπέροχες στιγμές εκτός των σινγκλ που έχει βγάλει ο έβδομος προσωπικός δίσκος, μια φανκ, και μια μοντέρνα μπλουζ πρόταση.

The Dream And the dreamer

Blue sky day

LP: Eric Gales - The Bookends (2019)

Ο υπερ-παραγωγικός 44χρονος κιθαρίστας από το Μέμφις στον 16ο στούντιο δίσκο του από το 1990. Σφιχταγκαλιασμένα το Blues και το ροκ.

Something's Gotta Give

Resolution

Pedal To The Metal feat B. Slade

LP: Rhapsody Of Fire - The Eighth Mountain (2019)

Οι Ιταλοί αναμιγνύουν τις κλασσικές ενορχηστρώσεις με τον σκληρό ήχο. Στις μελωδικές στιγμές τους μου προκάλεσαν ανατριχίλα.

White Wizard

The Wind, the Rain and the Moon

LP: White Lies – Five (2019)

Η σύγκριση λόγω και της φωνής του Harry McVeigh εκτός από τον ήχο είναι μοιραία με την παρέα του Ian Curtis νομίζω σε αρκετές στιγμές του, όπως δηλώνει και ο τίτλος, πέμπτο δίσκο του αγγλικού τρίο. Μερικά από τα πιο ραδιοφωνικά «εναλλακτικά» ακούσματα της χρονιάς μέχρι στιγμής βρίσκονται εδώ. Άδικα άλλαξαν εταιρεία…

Tokyo

Denial

Never Alone

ΥΓ. Με αφορμή τα σχόλια του Mr. Bisar στο post https://www.apotis4stis5.com/news-f/36797-gia-osous-pisteyoun-akomi-sti-dynami-ton-almpoum