10 τραγούδια των Cocteau Twins, 65 ετών η Elizabeth Fraser

Ο Simon Philip Raymonde είναι γιος του αείμνηστου ενορχηστρωτή και συνθέτη Ivor Raymonde . Είναι περισσότερο γνωστός ως κιθαρίστας μπάσο και πληκτρολόγιο με το σκωτσέζικο συγκρότημα Cocteau Twins από το 1983 έως το 1997. Ο Raymonde τρέχει τώρα τη δισκογραφική Bella Union .

Έχει ενεργήσει ως παραγωγός και μίξερ σε πολλούς δίσκους, όπως το Clearlake 's Cedars , το Moving Up Country του James Yorkston , τα δύο πρώτα άλμπουμ από το πρώτο συγκρότημα του John Grant, the Czars , τρία άλμπουμ των Duke Spirit , συμπεριλαμβανομένου του άλμπουμ επιτυχίας Cuts Across the Land , το "Kangaroo Heart" του Archie Bronson Outfit , το "Just So You Know" του Anthony Reynolds και το Silent Hours του Open .

Ήταν συμπαραγωγός του μεταθανάτου άλμπουμ από τον Billy Mackenzie . Επίσης έκανε μίξη του άλμπουμ του Fionn Regan The End of History, το οποίο προτάθηκε για το Μουσικό Βραβείο Mercury 2007 και το άλμπουμ The Texas-Jerusalem Crossroads από το Lift to Experience . Ο Raymonde έκανε remix κομμάτια για το Archive , το Tristeza και το Departure Lounge .

LORELEI

Video Url

 

PANDORA

 

Video Url

 

HEAVEN OR LAS VEGAS

 

Video Url

 

BLUEBEARD

 

Video Url

 

CHERRY COLOURED

 

Video Url

 

AIKEA GUINEA

 

Video Url

 

CAROLYN'S FINGER

 

 

ALICE

 

Video Url

 

PINK ORANGE RED

 

Video Url

 

PEARLY DEW DROPS DROPS

Video Url