Καθημερινά υπάρχει νέα μουσική που μας συγκινεί: 5 τραγούδια

Καθημερινά  υπάρχει νέα μουσική που μας συγκινεί: 5 τραγούδια

Δεν υπάρχει στιγμή της ημέρα που να μην ακούμε συνέχεια μουσική εγώ κι ο Πετρίδης. Η επικοινωνία μας είναι συχνή κατά την διάρκεια της ημέρας και σχολιάζουμε τις μουσικές εξελίξεις όπως συνηθίζαμε να κάνουμε από παιδιά.

Τα ακούσματα ευτυχώς μας προσφέρουν ακόμα νέα τραγούδια που μας αρέσουν, ενώ παράλληλα αγαπάμε το παρελθόν και όσους καλλιτέχνες μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές.

Μερικές φορές φίλοι που μας ακολουθούν δυσφορούν για την επιμονή μας σε νέα ονόματα, όπως δεν δέχονται εύκολα ακόμα και κάποια υπόνοια μείωσης των καλλιτεχνών που αγάπησαν στο παρελθόν.

Ο κόσμος έχει αλλάξει, εκατοντάδες χιλιάδες παρακολουθούν συναυλίες στο εξωτερικό με τα ονόματα που κυριαρχούν σήμερα. Βαδίζουμε προς το 2030, συζητάμε για το 2080 που υποτίθεται ότι θα έχουμε ξεχρεώσει σαν κράτος κι εμείς εκεί, στους Scorpions, τους Kraftwerk, τους Sonics και άλλους σπουδαίους στο είδος τους καλλιτέχνες, όμως είμαστε στο 2018, και σε κάθε επίπεδο μένουμε κολλημένοι στο χθες.

Η πολιτική κατάσταση είναι σαν να βρισκόμαστε στην δεκαετία του '80, οι παραβιάσεις των Τούρκων είναι στο ίδιο επίπεδο, δηλαδή οι Γάλλοι μιλάνε για παραβιάσεις Γερμανικών και Βρετανικών αεροπλάνων; ναι αλλά αυτοί δεν έχουν εδαφικές βλέψεις θα πει κάποιος, αλλά πιστεύετε ότι σαν λαοί Γερμανοί, Γάλλοι, Άγγλοι έχουν καλύτερα αισθήματα από αυτά που έχουν Τούρκοι και Έλληνες ο ένας λαός για τον άλλο;

Τέλος πάντων άκουσα 5 νέα τραγούδια και θέλησα για μία ακόμα φορά να τα μοιραστώ μαζί σας.

Walk The Walk- Gaz Coombes

Sister-Tracey Thorn ft. Corinne Bailey Rae

Sway Daisy-Little Dragon

Bad Bad News-Leon Bridges

Η σελίδα μας επιζητεί την στήριξη όσων έχουν την οικονομική δυνατότητα, δεν περιμένουμε το πριγκηπόπουλο που θα μας σώσει, αλλά έστω και μία συμβολική συμμετοχή θα ήταν ένδειξη ενδιαφέροντος από όσους μας παρακολουθούν.

Ηλεκτρονικά μουσικά βιβλία και cd περιμένουν όσους ανταποκριθούν.

Κώστας Ζουγρής