Madness, αγαπημένοι...

Madness, αγαπημένοι...

60 ετών ο Suggs

Οι Madness, το αγγλικό ska και ποπ συγκρότημα από το Camden Town του Βόρειου Λονδίνου,  δημιουργήθηκε το 1976. Θεωρείται ένα από τα πιο εξέχοντα συγκροτήματα στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980 , το δίχρωμο ska revival, συνεχίζει να παίζει με έξι από τα επτά μέλη του την αρχική τους σύνθεση.

Η πιο επιτυχημένη περίοδος τους ήταν από το 1980 έως το 1986, όταν τα τραγούδια του συγκροτήματος πέρασαν συνολικά 214 εβδομάδες στο UK Singles Chart . ( Το UB40 μοιράστηκε τον ίδιο αριθμό εβδομάδων, τον μεγαλύτερο για οποιοδήποτε βρετανικό όμιλο τη δεκαετία, αλλά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.) 

Οι Madness είχαν 15 σινγκλ που έφτασαν στην πρώτη δεκάδα του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένων των " One Step Beyond ", " Baggy Trousers " και " It Must Be Love ", ένα νούμερο ένα σινγκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο " House of Fun " και δύο νούμερο ένα στην Ιρλανδία, "House της διασκέδασης» και « Φτερά περιστεριού ». Το " Our House " ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία τους στις ΗΠΑ, φτάνοντας στο νούμερο 7 στο Billboard Hot 100 .

Το 2000, το συγκρότημα έλαβε το βραβείο Ivor Novello από τη Βρετανική Ακαδημία Τραγουδιστών, Συνθετών και Συγγραφέων για την Εξαιρετική Συλλογή Τραγουδιών. 

EMBARRASSMENT

 

 

OUR HOUSE

 

 

ONE STEP BEYOND

 

 

MY GIRL

 

 

BAGGY TROUSERS

 

 

THE RETURN OF THE LOS PALMAS SEVEN

 

 

NIGHT BOAT TO CAIRO

 

 

IT MUST BE LOVE

 

 

HOUSE OF FUN

 

 

https://www.popup.gr/