10 σύγχρονοι μουσικοί θησαυροί

 10 σύγχρονοι μουσικοί θησαυροί

Από τον Θοδωρή Φαχουρίδη

Sheryl Crow - Halfway There (ο 10ος της δίσκος κυκλοφορεί στις 21 Απριλίου με τίτλο Be There)

Kasabian - You're In Love With a Psycho (Από τον αναμενόμενο νέο 6o δίσκο του Βρετανικού κουαρτέτου που κυκλοφορεί στις 28 Απριλίου με τίτλο, For Crying Out Loud)

Témé Tan - Ça Va Pas La Tête? (Από την Κινσάσα του Κονγκό στις Βρυξέλλες με ένα μουσικό υβρίδιο άφρο, ποπ, χιπ χοπ. Κυκλοφορία 2017)

Lefteris Samson – My Son (Απρόσμενοι ήχοι από την Αθήνα, της Ελλάδας, και το ντεμπούτο δουλειά από το EP – Antigravity Boots. Μια υπέροχη Neo Soul…Φανταστείτε να ήταν support στον Kiwanuka που έρχεται το καλοκαίρι…Θα ταίριαζαν)

Portugal. The Man - Feel It Still (Με καταγωγή από την Αλάσκα και έδρα το Πόρτλαντ, κυκλοφορούν το πρώτο single από τον νέο τους δίσκο με τίτλο Woodstock)

Albin de la Simone - Le grand amour (Η πέμπτη δουλειά του 46χρονου γάλλου, που ξεκίνησε ως τζαζ πιανίστας, από το LP: l'un de nous - 2017)

Beth Hart - Let's Get Together (Από τον όγδοο δίσκο της καλιφορνέζας τραγουδίστριας με τίτλο Fire on the Floor που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2016)

Maria Taylor - Free Song (από τον δίσκο που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2016 με τίτλο In the next life)

Rag'n'Bone Man – Skin (από το LP: Human που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2017 το 2ο single του σε παραγωγή του Jonny Coffer που έχει συνεργαστεί με Beyonce, All Saints, Emeli Sandé)

Lord Echo Feat Mara TK - Just Do You (Original Mix) (Από την Νέα Ζηλανδία έρχεται ο παραγωγός, dj και παραγωγός Lord Echo aka Mike Fabulous, με τον 3o του δίσκο του Harmonies μετά τα Melodies και Curiosities που κυκλοφορεί στις 7 Απριλίου.)