10 Τραγούδια της Beth Hart

10 Τραγούδια της Beth Hart

Η Beth Hart γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1972. Έγινε γνωστή με την κυκλοφορία του σινγκλ της το 1999 " LA Song (Out of This Town) " από το δεύτερο άλμπουμ της Screamin' for My Supper . Το σινγκλ ήταν ένα νούμερο ένα επιτυχία στη Νέα Ζηλανδία, καθώς και έφτασε στο top 5 των US Adult Contemporary και Top 10 στα τσαρτ Billboard Adult Top 40 .

Η Χαρτ είχε αρκετές καλές συνεργασίες με τον κιθαρίστα Joe Bonamassa , ξεκινώντας το 2011 με το Don't Explain , και ακολούθησαν με το Seesaw (2013) που ήταν υποψήφιο για Grammy και το Live in Amsterdam (2014), το τελευταίο από τα οποία ήταν στην κορυφή του Billboard Blues Album Chart. ένα chart που έχει φτάσει στην κορυφή έξι φορές. Η τελευταία της δουλειά με τον Bonamassa ήταν το άλμπουμ του 2018 Black Coffee . Ο Χαρτ είχε δύο νούμερο 1 σινγκλ στη Δανία, το "As Good As It Gets" και το "Learning to Live", καθώς και ένα άλμπουμ με διπλές πωλήσεις πλατινένιο, Leave the Light On .

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της που κυκλοφόρησε το 2022, είναι το A Tribute to Led Zeppelin , μια συλλογή από διασκευές τραγουδιών των Led Zeppelin .

1. Take It Easy On Me

 

 

2. My California

 

 

3. I´d Rather Go Blind

 

 

4. Soul shine

 

 

5. LA Song

 

 

6. Forever Young

 

 

7. Bang Bang Boom Boom

 

 

8. Caught Out In The Rain

 

 

9. Am I The One

 

 

10. Learning To Live