ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, EΠΑΘΕΣ...ΕΜΑΘΕΣ? Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό

ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, EΠΑΘΕΣ...ΕΜΑΘΕΣ? Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό

ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, EΠΑΘΕΣ...ΕΜΑΘΕΣ?

Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό. Δυστυχώς προβλήματα με την καρδιά τους έχουν όλο και νεότερες ηλικίες.

Ένα εγχειρίδιο για το πολυτιμότερο τμήμα του σώματος μας και το πώς πρέπει να το διατηρούμε στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Συνοδεύεται από τραγούδια για την καρδιά και προτάσεις για ταινίες που βοηθούν διάφορες καταστάσεις.

Δεν είμαι καρδιολόγος, είμαι παθών και πιστεύω ότι ίσως σας βοηθήσω. Δεν υπάρχει καμία ιατρική πρόταση, αφού δεν είμαι γιατρός, απλά η ανταλλαγή εμπειριών. Τα χρήματα σας θα χρησιμοποιηθούν για τα έξοδα της σελίδας μας που ΄τρέχουν' ενώ συχνά τα έσοδα είναι μηδαμινά

Ο θάνατος φίλων από προβλήματα καρδιάς με ώθησε να αναζητήσω αυτό το μικρό βιβλίο που γράφτηκε μετά από το δεύτερο έμφραγμα που έπαθα πριν από χρόνια, τότε όταν ήμουν στο νοσοκομείο, είχε έλθει και ο φίλος Λαυρέντης με κάποιο καρδιακό επεισόδιο

Κώστας Ζουγρής

Σε ψηφιακή μορφή στην διάθεση σας στέλνοντας οποιοδήποτε ποσό, πατήστε το donate στην τραπεζική κατάθεση να γράψετε σαν αιτιολογία 'καρδιά και το mail σας' ή να μας το στείλετε.

Γίνε μέλος στην ομάδας