Αυτή είναι η συνταγή που θα κάνει καλό στους πνεύμονες σας ακόμη & μετά από 5 χρόνια καπνίσματος

Αυτή είναι η συνταγή που θα κάνει καλό στους πνεύμονες σας ακόμη & μετά από 5 χρόνια καπνίσματος

Εάν καπνίζετε ακόμη και περισσότερα από 5 χρόνια, αυτή η συνταγή θα καθαρίσει τους πνεύμονές σας!

Όλοι γνωρίζουμε ότι το κάπνισμα είναι μια από τις χειρότερες και πιο επιβλαβείς συνήθειες που μπορεί να έχουν οι άνθρωποι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει επιβλαβή επίδραση σε κάθε ζωτικό όργανο στο ανθρώπινο σώμα. Το κάπνισμα είναι ιδιαίτερα βλαβερό για τους πνεύμονές σας και είναι ο κύριος λόγος για την ανάπτυξη του καρκίνου.

Μπορούμε επίσης να πούμε πως μερικές ασθένειες, όπως: το άσθμα και η βρογχίτιδα σχετίζονται επίσης με το κάπνισμα. Ορισμένοι ειδικοί συστήνουν να καταναλώνουμε αυτό το φυσικό σπιτικό μείγμα το οποίο μπορεί να μειώσει τις παρενέργειες του καπνίσματος. Είναι ιδιαίτερα επωφελές για τα άτομα που καπνίζουν ακόμη και για περισσότερα από 5 χρόνια.

Φυσικό Σπιτικό Μείγμα Καθαρισμού Πνευμόνων:

Συστατικά:

2 κουταλάκια του γλυκού κουρκουμά
1 μικρό κομμάτι ρίζας τζίντζερ
1 λίτρο νερό φιλτραρισμένο
400 g σκόρδο ή κρεμμύδι (ξεφλουδισμένα και κομμένα σε τέταρτα)
400 g ζάχαρη καστανή (όσο πιο ανεπεξέργαστη τόσο καλύτερα)

Οδηγίες:

Πρώτα, προσθέσετε το νερό σε μιας μεσαίου μεγέθους κατσαρόλα και ζεστάνετε το. Στη συνέχεια, προσθέσετε τη ζάχαρη. Όταν το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά. Σιγοβράζετε μέχρι το μείγμα να μειωθεί κατά το ήμισυ. Στη συνέχεια στη συνέχεια το αποσύρετε από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει, σε θερμοκρασία δωματίου οπότε και στραγγίξτε το και βάλτε το σε ένα γυάλινο βαζάκι που να κλείνει αεροστεγώς. Διατηρήστε το μείγμα στο ψυγείο.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Θα πρέπει να λαμβάνετε 2 κουταλιές της σούπας αυτού του φυσικού καθαριστικού πνευμόνων το πρωί με άδειο στομάχι και 2 κουταλιές της σούπας το βράδυ, 2 ώρες μετά το τελευταίο σας γεύμα.

Πηγή :Family Health Freedom Network
Επιμέλεια/Μετάφραση: AdRianna Gkika για τα proionta-tis-fisis.com

 

https://www.popup.gr/