Δισκοθήκη: Paramore με τραγουδίστρια την Hayley Williams

Κάθε μέρα ο Κώστας Ζουγρής επιλέγει και προτείνει στο Από τις 4 στις 5 τα άλμπουμ που ξεχωρίζει από κάποιο σημαντικό όνομα από τον χώρο της δισκογραφίας μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό από το διαδίκτυο

Οι Paramore είναι ένα αμερικανικό ροκ συγκρότημα από το Φράνκλιν του Τενεσί, που δημιουργήθηκε το 2004. Το συγκρότημα αυτή τη στιγμή αποτελείται από την Hayley Williams, τον κιθαρίστα Taylor York και τον ντράμερ Zac Farro. Ο Williams και ο Farro είναι ιδρυτικά μέλη του γκρουπ, ενώ ο York, φίλος γυμνασίου της αρχικής σύνθεσης, εντάχθηκε το 2007. Το συγκρότημα έχει υπογράψει με τους Fueled by Ramen, θυγατρική της Atlantic Records, που ανήκουν και οι δύο στην Warner Music Group. Η Williams υπέγραψε χωριστά στην Atlantic  όταν ήταν έφηβη,

Video Url

 

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ, All We Know Is Falling, το 2005, με το άλμπουμ να φτάνει στο νούμερο τέσσερα στο βρετανικό Rock Chart το 2009 και στο νούμερο τριάντα στο Billboard's Heatseekers Chart το 2006.

Το δεύτερο άλμπουμ του συγκροτήματος, Riot!, κυκλοφόρησε το 2007. Χάρη στην επιτυχία των σινγκλ "Misery Business", "Crushcrushcrush" και "That's What You Get", Riot! σημείωσε μεγάλη επιτυχία και έλαβε την πιστοποίηση Platinum στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στη συνέχεια, οι Paramore έλαβαν υποψηφιότητα για τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη στα βραβεία Grammy το 2008. Το επόμενο άλμπουμ τους το 2009, το Brand New Eyes,  έφτασε στη δεύτερη θέση του Billboard 200 με 175.000 πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα.έγινε πλατινένιο στην Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και χρυσό στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Μετά την αποχώρηση των Josh και Zac Farro το 2010, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το ομώνυμο τέταρτο άλμπουμ του το 2013. Έδωσε στο συγκρότημα το πρώτο τους νούμερο ένα στο αμερικανικό Billboard 200 και ήταν επίσης το νούμερο ένα άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Βραζιλία, Αργεντινή και Μεξικό. Περιλάμβανε τα σινγκλ "Still Into You" και "Ain't It Fun", με το τελευταίο να κερδίζει το βραβείο Grammy για το καλύτερο ροκ τραγούδι για τους Williams και York ως τραγουδοποιούς, καθιστώντας το το πρώτο βραβείο Grammy της Paramore. Η σύνθεση του συγκροτήματος άλλαξε για άλλη μια φορά μετά από αυτόν τον κύκλο άλμπουμ, με τον μπασίστα Jeremy Davis να εγκαταλείπει το συγκρότημα κοντά στα τέλη του 2015 και τον πρώην ντράμερ Zac Farro να επανέρχεται στο συγκρότημα το 2017. Το πέμπτο στούντιο άλμπουμ τους, After Laughter, κυκλοφόρησε αργότερα εκείνο το έτος.

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Γίνε φίλος στην νέα μας σελίδα και πρότεινε την στους φίλους σου

Γιάννης Πετρίδης - Κώστας Ζουγρής - Από τις 4 στις 5