Στο φως αδημοσίευτες φωτογραφίες διασήμων στα πάρτι του Χόλιγουντ από συλλογή διάσημου φωτογράφου

Στο φως αδημοσίευτες φωτογραφίες διασήμων στα πάρτι του Χόλιγουντ από συλλογή διάσημου φωτογράφου

Λεονάρτντο Ντι Κάπριο και Σαρλίζ Θέρον, Κέιτ Χάντσον και Ρις Γουίδερσπουν, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα διασήμων που πρωταγωνιστούν στις αδημοσίευτες φωτογραφίες του διάσημου φωτογράφου Ράνταλ Σλάβιν.

Στις 5 Νοεμβρίου θα αποκαλυφθεί όλη η συλλογή η οποία περιλαμβάνει εικόνες από δύο δεκαετίες και καλλιτέχνες που σήμερα μεσουρανούν στη βιομηχανία της showbiz.

«We All Want Something Beautifful: Snapshots and Portraits 1990-2017» είναι ο τίτλος του φωτογραφικού άλμπουμ που όπως διευκρινίζει ο ίδιο ο Ράνταλ Σλάβιν, θέλει να αποκαλύψει τι συνέβαινε στον μαγικό κόσμο των πάρτι του Χόλιγουντ.

Ο διάσημος φωτογράφος, υπογραμμίζει πόσο διαφορετική ήταν η εποχή που ξεκινούσε με μια κάμερα στο χέρι να τραβά φωτογραφίες, καθώς τότε τα κινητά και οι παπαράτσι με την τεχνολογία όπως την γνωρίζουμε σήμερα, δεν υπήρχαν.

Ακόμα και οι σταρ στο Χόλιγουντ, διασκέδαζαν ανυποψίαστοι και ξέγνοιαστοι, λιγότερο επιτηδευμένα και μάλλον περισσότερο.

Ο Ράνταλ Σλάβιν, δηλώνει πως είχε εμμονή με τα πρόσωπα και τα πορτρέτα και πως κάποιοι από τους διάσημους που απαθανάτισε στα πρώιμα χρόνια της καριέρας τους, δεν ήταν καν αναγνωρίσιμοι όταν απλά του είχαν κινήσει το ενδιαφέρον.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις αδημοσίευτες φωτογραφίες του άλμπουμ του Ράνταλ Σλάβιν, παίρνοντας μια γεύση από το πώς διασκέδαζαν τα αστέρια του Χόλιγουντ στα νιάτα τους.

KATE HUDSON, 1999

REESE WITHERSPOON & EDDIE MILLS, 1995

PAUL RUDD, JEREMY DAVIES & ROBIN TUNNEY, 1998

CAMERON DIAZ, CEDRIC LeMOYNE, MILLA JOVOVICH, 1995

JAMES VAN DER BEEK & FERGIE, 1998

LEONARDO DICAPRIO & CHARLIZE THERON, 1997

JENNIFER ANISTON – ADAM DURITZ, 1998

NATHAN – BONNIE SOMERVILLE, 1997