The Institute: Το τελευταίο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ γίνεται τηλεοπτική σειρά

The Institute: Το τελευταίο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ γίνεται τηλεοπτική σειρά

Το νέο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ “The Institute” μόλις κυκλοφόρησε και ήδη ανακοινώθηκε ότι θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με το Variety, η εταιρεία παραγωγής απέκτησε τα δικαιώματα και σχεδιάζει την προσαρμογή του σε τηλεοπτική σειρά.

Οι David E. Kelley και Jack Bender θα συνεργαστούν ως εκτελεστικοί παραγωγοί και θα αναλάβουν το σενάριο και τη σκηνοθεσία της σειράς.

Πάντα επιτυχίες οι μεταφορές των βιβλίων του
Στο 61ο του μυθιστόρημα ο μετρ του τρόμου παρουσιάζει την ιστορία παιδιών με υπερφυσικές ικανότητες.

Οι ανήλικοι πέφτουν θύματα απαγωγής μυστηριώδους οργάνωσης και μεταφέρονται στο Ινστιτούτο.

Το Ινστιτούτο βρίσκεται στο δάσος του Μέιν και εκεί οδηγούνται παιδιά απ’ ολόκληρη την αμερικανική επικράτεια.

Η διευθύντρια, κ. Sigsby και το προσωπικό του Ινστιτούτου αρχίζουν να εξαφανίζουν τα αιχμάλωτα θύματα και τότε ο 12χρονος Luke Ellis αποφασίζει να αντιδράσει.

Με νωπή την κινηματογραφική επιτυχία του “IT: Chapter Two” τα μυθιστορήματα του Στίβεν Κινγ το ένα μετά το άλλο γίνονται ταινίες, θεατρικά έργα ή τηλεοπτικές σειρές.

Το θεατρικό “Doctor Sleeps” κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο και είναι σε εξέλιξη η παραγωγή κινηματογραφικού έργου με βάση το βιβλίο “The Girl Who Loved Tom Gordon” του 1999.

Ο Bender συνεχίζει να διατηρεί τη συνεργασία με τον Κινγκ, καθώς σκηνοθετεί την τηλεοπτική σειρά The Outsider του HBO – βασισμένη στο πιο επιτυχημένο μυθιστόρημα του συγγραφέα.

stephen king the institute

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ