Η Γκρέις Τζόουνς επιστρέφει στον Τζέιμς Μποντ

Η Γκρέις Τζόουνς επιστρέφει στον Τζέιμς Μποντ

Είναι γεγονός η Γκρέις Τζόουνς συμμετέχει στην επερχόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ «Bond 25» (προσωρινός τίτλος λόγω το ότι είναι η 25η συνέχεια της ταινίας).

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun η Τζόουνς απογοητεύτηκε όταν ανακάλυψε ότι η εμφάνισή της στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ περιορίζεται μόνο σε λίγες στιγμές, καθώς πίστευε ότι οι σκηνές που θα μοιράζονταν με τον Ντάνιελ Κρεγκ θα ήταν περισσότερες.

Η Τζόουνς εμφανίστηκε στην ταινία του 007 το 1985 ως May Day που είχε βάλει ως στόχο να σκοτώσει τον Βρετανό μυστικό πράκτορα που υποδύονταν ο Ρότζερ Μουρ. Στο τέλος όμως ηττήθηκε και χάθηκε στη διάρκεια μίας έκρηξης.

Οι φήμες για την εμφάνιση της Τζόουνς στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο όταν η ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με μία παραλία της Τζαμάικα γράφοντας στη λεζάντα «συναρπαστικά νέα σύντομα» και τότε όλοι συνέδεσαν την παρουσία της εκεί με την ταινία του Μποντ καθώς εκείνη την εποχή γυρίζοντας κάποιες σκηνές στο νησί. Κάτι που τελικά είναι γεγονός!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ