Απογοητευμένος ο Μπράντλεϊ Κούπερ που δεν είναι υποψήφιος για Όσκαρ Σκηνοθεσίας

Απογοητευμένος ο Μπράντλεϊ Κούπερ που δεν είναι υποψήφιος για Όσκαρ Σκηνοθεσίας

Φανερά ενοχλημένος παρουσιάστηκε για την μη υποψηφιότητα του στη σκηνοθεσία ο Μπράντλεϊ Κούπερ σε συνέντευξη που έδωσε στην Όπρα Γουίνφρι.
Τα Όσκαρ είναι μια σούπερ λαμπερή βραδιά, μια πιστοποίηση δόξας αλλά και καλής απόδοσης στον τομέα του καθενός. Είτε είναι σκηνοθέτης, είτε ηθοποιός, είτε μοντέρ, είτε οτιδήποτε άλλο αφορά μια ταινία. Αυτά αφορούν όσους παίρνουν υποψηφιότητα. Γιατί ο Μπράντλεϊ Κούπερ δε νιώθει καθόλου έτσι.

Μπορεί να είναι υποψήφιος για Ά Ανδρικό, μπορεί το A Star is Born να έχει συνολικά 7 υποψηφιότητες, αλλά είναι εκείνη η μία που δεν ήρθε που του έκατσε βαριά στο στομάχι. Στην πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα προτιμούσε να είναι στην κατηγορία για Καλύτερη Σκηνοθεσία παρά για το Ά Ανδρικό.

Δυστυχώς για εκείνον, κάθε κατηγορία έχει όριο μέχρι 5 σκηνοθέτες και από τους 5 που επιλέχθηκαν, δε μπορείς να πεις ότι υπάρχει κάποιος που δεν θα έπρεπε να είναι. Ακόμα και ο Παβλικόφσκι που αποτέλεσε έκπληξη η υποψηφιότητα του, είναι σπουδαίος auteur και στο Cold War έκανε μια ακόμα τρομερή δουλειά.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Μπράντλεϊ Κούπερ δε μπορεί να νιώθει απογοητευμένος. Έτσι τουλάχιστον δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς στην Όπρα Γουίνφρι στην εκπομπή της SuperSoul Conversations.
«Ένιωσα ντροπιασμένος. Ήμουν σε μια καφετέρια στη Νέα Υόρκη και κοίταξα το κινητό μου. Η Νικόλ (η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του) μου έδωσε συγχαρητήρια και μου ανέφερε τις κατηγορίες που ήμασταν υποψήφιοι. Δεν μου είπαν καν τα άσχημα νέα. Ήμουν ντροπιασμένος γιατί ένιωσα ότι δεν είχα κάνει καλά τη δουλειά μου» ανέφερε ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος