Θεατής λιποθύμισε σε παράσταση της Κέιτ Μπλάνσετ λόγω των ακραίων ερωτικών σκηνών

Θεατής λιποθύμισε σε παράσταση της Κέιτ Μπλάνσετ λόγω των ακραίων ερωτικών σκηνών

Στην πρεμιέρα της παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστεί η Κέιτ Μπλάνσετ, στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου, μία θεατής λιποθύμησε λόγω των βίαιων σκηνών.

Η ηλικιωμένη γυναίκα παρέστη ανάγκη να διακομιστεί σε νοσοκομείο, αφότου έχασε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια της παράστασης εξαιτίας των βίαιων σκηνών, έγραψε η εφημερίδα του Λονδίνου.

{loadposition vid3o}

Οι σκηνές του έργου περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, sex toys, άγριο όργιο που συμβαίνει σε αμάξι και αρκετή βία σε βάρος, κυρίως, των γυναικείων χαρακτήρων.

Η αμφιλεγόμενη παράσταση πραγματεύεται τη βίαιη, σeξουαλική σχέση ανάμεσα σε μία γυναίκα, την οποία ενσαρκώνει η Μπλάνσετ, με τον εργοδότη της, τον ρόλο του οποίου υποδύεται o σταρ του «Game of Thrones», Στίβεν Ντιλέιν.

«Επικίνδυνο παιχνίδι σεξουαλικής υποταγής»
Το έργο βασίζεται στη νουβέλα του Σάμιουελ Ρίτσαρντσον, «Πάμελα» που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1740 και αφορά «έξι χαρακτήρες που παρασύρονται σε επικίνδυνο παιχνίδι σεξουαλικής κυριαρχίας και υποταγής».

Μιλώντας στον Guardian πριν από μερικές ημέρες, η Μπλάνσετ αναφέρθηκε στην παράσταση, τονίζοντας ότι «πάντα έβλεπε το θέατρο ως πρόκληση».

«Ορισμένοι μπορεί να εξοργιστούν, άλλοι να σαστίσουν, άλλοι να ενθουσιαστούν. Πάντα η συζήτηση μετά την παράσταση είναι και η πιο σημαντική», σημείωσε η 49χρονη ηθοποιός.

Μετά το περιστατικό, το Εθνικό Θέατρο της Βρετανίας αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση, προειδοποιώντας τους θεατές ότι η παράσταση περιέχει σκηνές αυστηρά για ενήλικους που ενδέχεται να προκαλέσουν «αναστάτωση».