Το Black Mirror επιστρέφει και είναι ταινία...!

Το Black Mirror επιστρέφει και είναι ταινία...!

Οι φήμες είχαν κυκλοφορήσει εδώ και μέρες, ωστόσο η παραγωγή, καθώς και το κανάλι έδιναν πληροφορίες με… το σταγονόμετρο!

Ωστόσο πλέον είναι επίσημο. Και αυτό γιατί σήμερα, Πέμπτη, κυκλοφόρησε το νέο trailer της αγαπημένης σειράς και όπως είναι λογικό σκόρπισε απλόχερα ενθουσιασμό στους απανταχού θαυμαστές του αριστουργήματος που «ακούει» στο όνομα «μαύρος καθρέφτης».

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται μόνο για ένα επεισόδιο, ή πιο σωστά για μια ταινία, είναι σίγουρο ότι και τα υπόλοιπα σκέλη της 5ης σεζόν δεν θα αργήσουν να ακολουθήσουν.

Όσον αφορά το επεισόδιο που θα κυκλοφορήσει αύριο, Παρασκευή, ονομάζεται Bandersnatch και θα τοποθετείται στο 1984. Επιστροφή στο παρελθόν σε μια ιστορία που θυμίζει κάτι από το Ready Player One και το USS Callister, το πρώτο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν. Αλλά σε ακόμα πιο σκοτεινή εκδοχή…

Ένας νεαρός αναπτύσσει μια εικονική πραγματικότητα μέσα σε ένα παιχνίδι και από εκείνη τη στιγμή αρχίζει να αμφισβητεί την κανονική πραγματικότητα. Τα μάτια του βλέπουν πλέον κάτι διαφορετικό στον κόσμο και κάθε μέρα βυθίζεται όλο και περισσότερο σε μια στρεβλή και κάπως εσχατολογική ζωή.

Το Bandersnatch ήταν όντως ένα arcade που αναπτύχθηκε εκείνη την εποχή, αλλά δεν βγήκε ποτέ σε μαζική κατανάλωση από την εταιρεία. Είναι επίσης κι ένα easter egg στο επεισόδιο της τρίτης σεζόν με τίτλο Playtest, όπου διαδραματίστηκε ένα παρεμφερές σενάριο και υπήρξε αναφορά του Bandersnatch.