Αυτός, αυτή και τα μυστήρια... Το θυμάστε;

Αυτός, αυτή και τα μυστήρια... Το θυμάστε;

Η διάσημη δραματική κωμική σειρά Moonlighting, προβλήθηκε από το 1985 έως το 1989...

 

Η ιστορία ξεκινά όταν ένα πρωί το διάσημο μοντέλο Maddie Hayes ξυπνάει και ξεκινά την βαρετή, χλιδάτη μέρα του, όπως έκανε και τις προηγούμενες μέρες, τα προηγούμενα χρόνια. Όμως κάτι δεν πάει καλά. Κάτι έχει αλλάξει. Κάτι που σύντομα η Μάντυ θα πρέπει να το αντιμετωπίσει...

 

Moonlighting 017

 

Ο λογιστής της υπέκλεψε όλη την περιουσία της και την έκανε για Βραζιλία. Αφού συνήλθε από το αρχικό σοκ, η Μάντυ προσπαθεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια της: Αποφασίζει να εκποιήσει όσες επιχειρήσεις ελέγχει.

 

Όταν όμως επισκέπτεται μια προβληματική εταιρεία ντετέκτιβ, ο καπάτσος διευθυντής της, ο David Addison, την διαβεβαιώνει ότι η εταιρεία μπορεί να αποφέρει κέρδη. Ότι αρκεί να χρησιμοποιήσουν την φήμη της σαν μοντέλο. Ότι μπορεί η ίδια να γίνει ντετέκτιβ! Όπως καταλαβαίνετε, η Μάντυ υποκύπτει στα επιχειρήματα του Ντέιβιντ και η σειρά ξεκινά...

 

Αυτός αυτή και τα μυστήρια

 

 

 

Οι υποθέσεις που αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν οι δυο ντετέκτιβ δεν είναι συνηθισμένες. Πώς θα μπορούσε άλλωστε, όταν το γραφείο τους ονομάζεται Blue Moon (όπως και η πασίγνωστη jazzy μπαλάντα). Τα εγκλήματα, οι φόνοι, η παραβατική συμπεριφορά, συνδυάζεται με έναν αναπαλαιωμένο ρομαντισμό και χιούμορ. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η χημεία των δύο πρωταγωνιστών, της Cybill Shepherd και του πρωτοεμφανιζόμενου Bruce Willis, που βοηθήθηκαν από τους κοφτούς, παιγνιώδεις διαλόγους.

 

 

 

Το Moonlighting έγινε διαβόητο για τις τσακωμούς των πρωταγωνιστών του, τις καθυστερήσεις στα γυρίσματα, τις συνεχείς επαναλήψεις παλαιών επεισοδίων, λόγω ελλείψεως καινούργιων -πιο σωστά: λόγω της αδυναμίας να γυριστούν καινούργια.

 

moonlighting 3