Maniac: Μια σειρά που δεν μοιάζει με καμία του φετινού Φθινοπώρου...

Maniac: Μια σειρά που δεν μοιάζει με καμία του φετινού Φθινοπώρου...

Το «Maniac» έχει τα πάντα. Το πρωτότυπο σενάριο, τους κορυφαίους ηθοποιούς του Hollywood, Emma Stone και Jonah Hill, αλλά και τους δημιουργούς των «The Alienist» και «The Leftovers», Patrick Somerville και Cary Fukunaga.

Η ιστορία του, εξελίσσεται σε έναν κόσμο που μοιάζει πολύ με αυτόν που ζούμε, σε μια χρονική περίοδο σαν αυτή που ζούμε, αλλά δεν είναι η απόλυτη πραγματικότητα. Η σειρά αυτή αφηγείται τις ιστορίες της Annie Landsberg (Emma Stone) και του Owen Milgrim (Jonah Hill), δυο ξένων που έχουν φτάσει στα τελευταία στάδια μιας περίεργης φαρμακευτικής δοκιμής, ο καθένας για τους δικούς του, προσωπικούς λόγους. Διότι, η Annie είναι αποξενωμένη και χωρίς στόχους, με εμμονή στις προβληματικές σχέσεις με την μητέρα και αδελφή της, ενώ ο Owen είναι ο πέμπτος γιος μιας πλούσιας οικογένειας της Νέας Υόρκης, ο οποίος και πασχίζει εδώ και πολλά χρόνια με μια σχετικά αμφισβητήσιμη διάγνωση σχιζοφρένειας.

5a6t542y5

Οι ζωές και των δυο δεν έχουν εξελιχθεί ομαλά και η υπόσχεση για μια νέα, επαναστατική θεραπευτική μέθοδο από τον γιατρό Dr. James K. Mantleray (Justin Theroux), θα προσελκύσει τους δύο αυτούς χαρακτήρες, μαζί με άλλους δέκα ξένους στις εγκαταστάσεις της Neberdine Pharmaceutical και της Biotech για να δοκιμάσουν να «θεραπεύσουν» το μυαλό τους. Όμως τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα είχαν σχεδιάσει…

Η σειρά να βγήκε στον αέρα του Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου...