Πρώην βοηθός του Harvey Weinstein: Μου υπαγόρευε email ολόγυμνος...

Πρώην βοηθός του Harvey Weinstein: Μου υπαγόρευε email ολόγυμνος...

Nα του παρέχει ενέσεις για την στύση του και να καθαρίζει τους χώρους όπου έκανε σεξ με διάφορες γυναίκες, ήταν μεταξύ των καθηκόντων της, αναφέρει η Σάντιπ Ρίχαλ.

Όσα πέρασε στα χέρια του μεγαλοπαραγωγού του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν αποφάσισε να καταθέσει επισήμως η Σάντιπ Ρίχαλ, πρώην προσωπική βοηθός του, που εργάστηκε γι' αυτόν από το 2013 έως το 2015, όταν ήταν 26 ετών.

Η κοπέλα κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην αφεντικού της ισχυριζόμενη πως αναγκάστηκε να εργαστεί σε ένα ανθυγιεινό περιβάλλον, με συνεχείς τις αναφορές για σεξ και τις προσβολές στο πρόσωπό της. Όπως λέει, ήταν μεταξύ των καθηκόντων της να παρέχει στο αφεντικό της πάσα διευκόλυνση για να απολαμβάνει τα σεξουαλικά ραντεβού του με δεκάδες γυναίκες - τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, όσο εκείνος βρισκόταν στην Νέα Υόρκη.

Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε εκείνη να φροντίζει να υπάρχουν πάντα διαθέσιμες οι ενέσεις που χρησιμοποιούσε για την στύση του, τις οποίες είτε τοποθετούσε στις τσέπες του σακακιού του είτε του έδινε μέσα σε χαρτοσακούλα. Μετά το ραντεβού, η Ρίχαλ έπρεπε να μπει πριν το προσωπικό καθαριότητας στο χώρο, είτε αυτός ήταν το διαμέρισμα που νοίκιαζε ο μεγιστάνας για το σκοπό αυτό, είτε το γραφείο του, είτε κάποιο άλλο δωμάτιο και να το καθαρίζει από το σπέρμα του, όπου κι αν βρισκόταν αυτό.

Παράλληλα, η Ρίχαλ στην μύνηση που κατέθεσε καταγγέλλει πως συχνά ήταν αναγκασμένη να τον υφίσταται να της υπαγορεύει email ολόγυμνος, να κολλάει το σώμα του πάνω στο δικό της και να την χουφτώνει, ενώ όταν βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο, εκείνος έβαζε το χέρι του ανάμεσα στους μηρούς της κλπ...

Σύμφωνα με την κοπέλα, όσο εργαζόταν για τον Γουάινσταϊν ήταν υποχρεωμένη να υφίσταται και λεκτική κακοποίηση και ατέλειωτες προσβολές, καθώς μεταξύ άλλων συνήθιζε να την αποκαλεί «μ...κι», να της λέει πως είναι «στο Πανεπιστήμιο Γουάινσταϊν» και ότι εκείνος θα αποφάσιζε αν θα αποφοιτούσε, ενώ όταν εκείνος πίστευε πως η κοπέλα ήταν στις μαύρες της, η συνηθισμένη του ατάκα ήταν: «Τι έγινε Σάντιπ, σου μπήκε πιο βαθιά το ταμπόν σήμερα;».

Οι δικηγόροι του μεγαλοπαραγωγού δήλωσαν πως ο ίδιος αρνείται όλα όσα καταγγέλλει η Σάντιπ Ρίχαλ.