Ο Daniel Day-Lewis αποσύρθηκε γιατί η τελευταία του τανία του προκάλεσε κατάθλιψη

Ο Daniel Day-Lewis αποσύρθηκε γιατί η τελευταία του τανία του προκάλεσε κατάθλιψη

Ο Daniel Day-Lewis ανοίχτηκε σε συνέντευξη του και μίλησε για την απόφασή του να σταματήσει ως ηθοποιός, εξηγώντας πως το τελευταίο φιλμ που γύρισε 'Phantom Thread', τον άφησε να κατακλύζεται από κατάθλιψη.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο βραβευμένος με Όσκαρ Βρετανός ηθοποιός - γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως οι συμμορίες της Νέας Υόρκης, There Will Be Blood, κ.α - κυκλοφόρησε μια δήλωση η οποία ανέφερε πως η επερχόμενη αυτή ταινία Phantom Thread του Paul Thomas Anderson θα είναι και η τελευταία του ταινία.

"Πριν ξεκινήσω τα γυρίσματα στην ταινία, δεν ήξερα ότι επρόκειτο να σταματήσω να παίζω", δήλωσε ο Day-Lewis στο περιοδικό W Magazine. "Ξέρω ότι ο Paul και εγώ γελάσαμε πολύ πριν φτιάξουμε την ταινία. Στη συνέχεια όμως σταματήσαμε να γελάμε γιατί ήμασταν συγκλονισμένοι και οι δύο από μια αίσθηση θλίψης. Αυτό μας εξέπληξε και δεν συνειδητοποιήσαμε τι έγινε. Ήταν δύσκολο να το δεχτούμε και εξακολουθεί να είναι. "

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι είχε σκεφτεί να αποσυρθεί και στο παρελθόν, αλλά επέμεινε ότι αυτήν την φορά η απόφαση του θα είναι οριστική. Ανέφερε ότι δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε το τελευταίο διάστημα, αλλά ότι έγινε ήταν "μια ψευδαίσθηση του αναπόφευκτου"...

Διαβάστε περισσότερα στο wmagazine.com

Δείτε τις 10 καλύτερες ερμηνείες του Daniel Day-Lewis

daniel day lewis 3