Το Karate Kid επιστρέφει ως Cobra Kai στο YouTube Red

Το Karate Kid επιστρέφει ως Cobra Kai στο YouTube Red

Οι Ralph Macchio και William Zabka θα βρεθούν για ακόμη μία φορά αντιμέτωποι ως Daniel LaRusso και Johnny Lawrence μετά το πρωτότυπο Karate Kid.

Οι δύο ξεχασμένοι ηθοποιοί πρόκειται να παίξουν σε μία σειρά 10 επεισοδίων με την ονομασία Cobra Kai. Τα γεγονότα στη σειρά που ανακοινώθηκε μόλις πρόσφατα λαμβάνουν χώρα τρεις δεκαετίες μετά τα γεγονότα στο πρώτο Karate Kid με το τουρνουά καράτε (All Valley Karate Tournament) το 1984.

Ο Daniel LaRusso, αν και επιτυχημένος, βρίσκει ότι η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες δίχως τις συμβουλές του κ. Miyagi ενώ ο Johnny Lawrence, που αγωνίστηκε στη ζωή του, ανοίγει ξανά τη σχολή Cobra Kai σε μία προσπάθεια να βρει κάποιου είδους λύτρωση. Οι δυο τους, θα λύσουν τις όποιες διαφορές και τα προβλήματά τους μέσω του καράτε, στα δέκα μισάωρα επεισόδια της κωμικής σειράς.

Οι παραγωγοί της σειράς δέχτηκαν προσφορές από τα Netflix, Amazon, Hulu και AMC αλλά τελικά η σειρά θα κάνει ντεμπούτο στο YouTube Red. Η κωμική σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία streaming μέσα στο 2018.

Όσον αφορά στο Youtube Red μαθαίνουμε ότι τα “original show” της υπηρεσίες έχουν ήδη φτάσει τις 250 δισεκατομμύρια θεάσεις, με τους υπεύθυνους του YouTube να επιθυμούν να προσελκύσουν και ένα ελαφρώς μεγαλύτερο ηλικιακά κοινό. Τη σειρά Cobra Kai υπογράφει ο Josh Heald του Hot Tub Time Machine μαζί με τους Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg.

Πηγή: insomnia.gr