Genius, με εντυπωσιακές ερμηνείες

Genius, με εντυπωσιακές ερμηνείες

Από τις αρχές του Μαΐου ξεκίνησα να παρακολουθώ στο National Geographic μια πολύ ενδιαφέρουσα τηλεοπτική σειρά 10 επεισοδίων που ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα και αφορά την βιογραφία μιας πραγματικής μεγαλοφυΐας, του Albert Einstein.

Παραγωγός και σκηνοθέτης στο πρώτο επεισόδιο ο αγαπημένος μας από τηλεοπτική σειρά Happy Days και το φιλμ του 1973 American Graffitty, βραβευμένος με όσκαρ σκηνοθεσίας για το A Beautiful Mind, Ron Howard.

Εκείνοι που με εντυπωσίασαν πάντως, είναι οι ηθοποιοί με επικεφαλής τον καταπληκτικό βραβευμένο με όσκαρ Geoffrey Rush, που δυστυχώς οι νεότεροι τον γνωρίζουν από τους Πειρατές της Καραϊβικής και όχι από ταινίες του όπως το Shine.

Επίσης η Emily Watson, αλλά και η Samantha Colley δίνουν πραγματικά ρέστα σ' αυτή τη σειρά.

Θα σταθώ επίσης σε ένα μουσικό που δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα ήταν τόσο καλός και σαν ηθοποιός, τον Johnny Flynn που η δισκογραφία του ξεκινάει εδώ και 10 χρόνια, ενώ παράλληλα παίζει και σε ταινίες όπως το Song One αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές, όπως το Love Sick.

O Johnny Flynn είναι καταπληκτικός στον ρόλο του Einstein σε νεαρή ηλικία.

Σας προτείνω να διαβάσετε τις εξαιρετικές αναλυτικές αναφορές που έχει γράψει για κάθε επεισόδιο ο φίλος μας Παναγιώτης Τιμογιαννάκης στην σελίδα του στο Facebook.

Ο Παναγιώτης χωρίς να χρησιμοποιεί εκφράσεις με φρου φρου και αρώματα για να εντυπωσιάσει είναι πάντα To the point.

Γιάννης Πετρίδης