Big Little Lies μια σειρά με βραβευμένους ηθοποιούς

Billy Joel: Ένα πραγματικό φαινόμενο

Μπήκαμε στον Απρίλιο και ενώ στον κινηματογράφο βλέπουμε μέτριες ταινίες ή blockbuster που προσπαθούμε να μας αρέσουν , στην τηλεόραση ολοκληρώθηκε μια άλλη σειρά με τίτλο Big Little Lies.

Όπως το Feud έτσι κι εδώ το cast είναι εξαιρετικό με επικεφαλής δύο από τις δημοφιλέστερες της γενιάς τους να συναγωνίζονται σε ερμηνεία. Η Reese Witherspoon και η Nicole Kidman, και οι δύο βραβευμένες με όσκαρ που θα αντιμετωπίσουν μάλλον στις επόμενες βραβεύσεις για την τηλεόραση Susan Sarandon και Jessica Lange.

Εδώ έχουμε επίσης και ένα ανερχόμενο σκηνοθέτη που μας είχε εντυπωσιάσει κυρίως με το Dallas Bayers Club, τον Καναδό Jean-Marc Vallée, να περνά κι αυτός στην τηλεόραση με αυτή τη πρώτη τηλεοπτική σειρά 7 επεισοδίων.

Προσωπικά στο Big Little Lies υπάρχει κάτι άλλο που εμένα με ενθουσίασε και που θεωρώ ότι είναι βασικό στοιχείο της επιτυχίας του. Ο Ωκεανός και η τοποθεσία. Η σειρά είναι γυρισμένη εκεί που γυρίστηκε το Sandpiper του Minnelli και το δικό μας Once In A Lifetime της Νικόλ Αλεξανδροπούλου, στο Big Sur, στο Monterey, την Carmel και σε κάθε επεισόδιο δεν λείπει η περίφημη Bixby Creek Bridge, που έχει γίνει μάλιστα και τραγούδι από τους Death Cab For Cutie.

Αν δείτε την σειρά θα καταλάβετε γιατί το Big Sur το έχουν χαρακτηρίσει 'Greatest meeting of land and water in the world', αυτήν την εβδομάδα μπήκε στα 50 πρώτα της Αμερικής το soundtrack με τα καταπληκτικά κομμάτια της σειράς που αποκορύφωμα τους είναι το White Rabbit που στην σειρά το τραγουδά η πολύ καλή Shailene Woodley με τον γιο της Ziggy και τους Jefferson Airplane, συγκρότημα αυτής της περιοχής, μια και βρίσκεται 2 1/2 ώρες νότια του San Francisco..

Γιάννης Πετρίδης