Ο Γιάννης Πετρίδης επιλέγει υπέροχα τραγούδια για Αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, μοτοσυκλέτες

Ο Γιάννης Πετρίδης επιλέγει υπέροχα τραγούδια για Αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, μοτοσυκλέτες

Το όνομα Σαρακάκης (Saracakis) το έχουμε όλοι συνδέσει με την θέα των φορτηγών που μεταφέρουν προϊόντα κάθε είδους σε όλη την Ελλάδα, των μοτοσυκλετών Honda που είναι το όνειρο πολλών νέων, των λεωφορείων που μας μεταφέρουν σε κάθε γωνιά της χώρας, των τρακτέρ που οργώνουν την ελληνική γη και βεβαίως των αυτοκινήτων που κινούνται ασταμάτητα σε όλα τα οδικά δίκτυα.

Πρόκειται δηλαδή για ένα όνομα συνώνυμο της κινητικότητας που από τη νεαρή ηλικία όλων μας έπαιζε σημαντικό ρόλο στη ζωή μας.

leofwreia thessaloniki

 

Ο Όμιλός Επιχειρήσεων Σαρακάκη ιδρύθηκε το 1922 και έχει ηγετική παρουσία στο ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα εδώ και έναν αιώνα ενώ σήμερα εξακολουθεί να διοικείται από την ιδρυτική οικογένεια.

Το 2022, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη σβήνει αισίως 100 κεράκια!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΧΟΛ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΘΝ. ΑΜΥΝΗΣ Σ1970 2002

 

Ο Ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Πετρίδης ορμώμενος από την βαριά ιστορία του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και έχοντας και ο ίδιος μνήμες με οχήματα που εισάγει ο Όμιλος, επιλέγει μια σειρά αγαπημένων τραγουδιών, τόσο από το ελληνικό όσο και από το ξένο ρεπερτόριο, τα οποία είναι σχετικά με το αυτοκίνητο, τη μοτοσυκλέτα , το λεωφορείο, το φορτηγό και γενικά την οδήγηση.

Όταν ήμουν μικρός και μάθαινα τις μάρκες των αυτοκίνητων όπως έκαναν όλα τα παιδιά τότε, μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι και το 'Σαρακάκης' ήταν μάρκα αυτοκινήτου, καθώς το έβλεπα στα λεωφορεία και παντού τριγύρω μου.

Αργότερα συνειδητοποίησα ότι ο 'Σαρακακής' ήταν η εταιρεία που έφερνε, λεωφορεία, αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, φορτηγά...

 

Γ.Π

Και ακόμη αγαπημένα τραγούδια με αυτοκίνητα, λεωφορεία, φορτηγά, μοτοσυκλέτες κ.α, από το ξένο Ρεπερτόριο >>

 

Ο Όμιλος είναι αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας μιας ευρύτατης γκάμας προϊόντων που περιλαμβάνει αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, μηχανές θαλάσσης, επαγγελματικά οχήματα και μηχανήματα έργου, διεθνών κατασκευαστών παγκοσμίου φήμης. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα όπου βρίσκονται οι κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου, ενώ παράλληλα έχει φυσική παρουσία μέσω των θυγατρικών του εταιρειών στην Κύπρο, την Βουλγαρία και την Ρουμανία.

80s ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ 015

Σαν μέρος του οράματός του, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη θέτει ως κορυφαία προτεραιότητά του την βελτίωση της καθημερινής ζωής των πελατών του. Παρέχει καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές υπηρεσίες με προστιθέμενη αξία. Πρόκειται για ένα οργανισμό που τον χαρακτηρίζει η ευελιξία αναζητώντας ευκαιρίες για δημιουργία αξίας και προσφέροντας λύσεις και εξατομικευμένες εμπειρίες, ενώ παράλληλα φροντίζει να λειτουργεί με βιώσιμο τρόπο.

 

honda 23525

Δείτε μία παλιά ταινία για την Honda Motorcycles και τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Video Url

Η ταινία είναι παραγωγής Κώστα Γαζιάδης ΦΙΛΜ στα τέλη της δεκαετίας 1970.