Συνελήφθη ο Ρούμπεν Σεμέδο, τον κατήγγειλε 17χρονη για βιασμό

Συνελήφθη ο Ρούμπεν Σεμέδο, τον κατήγγειλε 17χρονη για βιασμό

Συνελήφθη ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο κατηγορούμενος για βιασμό, ύστερα από καταγγελία ανήλικης αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Βύρωνα και στην συνέχεια στο Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Η 17χρονη κατήγγειλε χθες το βράδυ στους αστυνομικούς και σε ψυχολόγο της Υπηρεσίας πως ενώ βρισκόταν σε έξοδο και έπινε ποτό σε μπαρ του Ωρωπού με τον γνωστό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, εκείνος την μέθυσε και στην συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Γλυφάδα όπου και την βίασε.

Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος του, με την οποία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.

Κακουργηματική ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού, ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, άσκησε η εισαγγελία.

Παράλληλα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα.

Στη σύλληψη του γνωστού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο προχώρησε η Αστυνομία, καθώς έχει γίνει σε βάρος του καταγγελία για βιασμό 17χρονης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον Ρούμπεν Σεμέδο
Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η καταγγελία της 17χρονης
Ο Ρούμπεν Σεμέδο, συνελήφθη μετά την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία 17χρονη μαζί με τη μητέρα της. Σύμφωνα με την καταγγελία μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό, που εμφανίσθηκε ως μάνατζέρ του, ο Σεμέδο την παρέσυρε στο σπίτι του όπου τη βίασαν. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν συναντήθηκε με τον γνωστό ποδοσφαιριστή σε κλαμπ στον Ωρωπό. Μετά τη διασκέδαση, ο Σεμέδο πήρε την κοπέλα με το αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και τη βίασαν.

Η 17χρονη εξιστόρησε όσα της είχαν συμβεί στη μητέρα της, όταν επέστρεψε στο σπίτι και από κοινού κατήγγειλαν τον διεθνή με την εθνική Πορτογαλίας ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα, αλλά και τον δεύτερο κατηγορούμενο. Ακολούθως, την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που προχώρησε στη σύλληψη του