Νίκος Βέρτης: Λουκέτο στο κέντρο που εμφανίζεται λόγω παραβίασης των μέτρων για τον κορoνοϊό

Νίκος Βέρτης: Λουκέτο στο κέντρο που εμφανίζεται λόγω παραβίασης των μέτρων για τον κορoνοϊό

Επταήμερο λουκέτο και πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, μετά από έφοδο της οικονομικής αστυνομίας και της Ασφάλειας Αττικής που διαπίστωσαν παραβάσεις των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το Mega, στις 2:30 περίπου τα ξημερώματα της Κυριακής (22/08), μετά από καταγγελία, έγινε έλεγχος στο νυχτερινό κέντρο και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς διαπιστώθηκε ότι, κατά τον δειγματοληπτικό έλεγχο 30 ατόμων, οι πέντε από αυτούς δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης.

Εκτός αυτού, βρέθηκαν και 10 θαμώνες όρθιοι, κάτι που δεν επιτρέπεται, ενώ δεν είχε αναρτηθεί έντυπη ή ηλεκτρονική επιγραφή ως προς τον μέγιστο αριθμό ατόμων.

Θα ακολουθήσει η διαδικασία σφραγίσματος του καταστήματος λόγω των παραβάσεων για επτά ημερολογιακές ημέρες. Το σφράγισμα θα ξεκινήσει να ισχύει από την επόμενη μέρα της παράβασης.

Την ίδια στιγμή, σε έλεγχο που έγινε για την έκδοση αποδείξεων, δεν διαπιστώθηκε παράβαση, ενώ από την καταγραφή των απασχολούμενων στην εν λόγω επιχείρηση, προέκυψε πως πρόκειται για 60 άτομα που είχαν καταχωρηθεί κανονικά στους πίνακες προσωπικού.