Δεν υπάρχει φάρμακο ή εμβόλιο χωρίς παρενέργειες, όποιος θέλει μπορεί να γυρίσει στον μεσαίωνα

Δεν υπάρχει φάρμακο ή εμβόλιο χωρίς παρενέργειες, όποιος θέλει μπορεί να γυρίσει στον μεσαίωνα

Κάθε μέρα η ειδησεογραφία σε όλο τον πλανήτη έχει σαν πρώτο θέμα τον κορονοϊό, εδώ, όπως λογικά και σε άλλες χώρες έχουμε τους αντιρρησίες όπως αυτήν την Κυρία που είναι και καθηγήτρια που γυρίζει τα κανάλια και τα ΜΜΕ και μας λέει ότι αν ήταν 30 ετών δεν θα έκανε το εμβόλιο και εμείς της λέμε ότι όταν θα γίνει υπουργός υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρητικά μπορεί στο μέλλον να γίνει, η πολιτική κύκλους κάνει, να απαγορεύσει τα εμβόλια για μικρούς και μεγάλους και να απαγορεύσει και όλα τα φάρμακα γιατί δεν νομίζω να υπάρχει φάρμακο που να έχει λιγότερες από 100 παρενέργειες, όλες ιδιαίτερα επικίνδυνες.

Επίσης αυτά που λέει εδώ αυτή και πολλοί άλλοι που κάνουν τους έξυπνους δεν θα μπορούσαν να ειπωθούν σε άλλες χώρες, στο διαδίκτυο ναι, αλλά όχι στα μεγάλα ΜΜΕ. Γενικά οι λοιμωξιολόγοι που ανήκουν στην αντιπολίτευση και είναι οι περισσότεροι, αφού η επιτροπή είναι διορισμένη από την προηγούμενη κυβέρνηση προσπαθούν να μπερδέψουν τα πράγματα, ενώ οι προσκείμενοι στην κυβέρνηση να 'βουλώνουν τρύπες' γενικά επιστήμονες για την επιστήμη δεν υπάρχουν, παντού κομματικά κριτήρια και φανατισμός.

Εδώ τα κανάλια και τα ΜΜΕ παίζουν τον ρόλο του εισαγγελέα, όταν βέβαια δεν έχουν πενταήμερες αργίες ή δεν εκδίδουν την εφημερίδα της Κυριακής την Παρασκευή, και την Πέμπτη του Σαββάτου.

Όλος ο πλανήτης μιλάει για την έκταση που παίρνει ο ιός στην Ινδία, εδώ οι μισοί γράφουν 'γιατί Πετρίδη μας γράφεις για την Ινδία' λες και ο Πετρίδης είναι ανταποκριτής των πρακτορείων τύπου στην Ινδία και ο ιός θα μείνει φυλακισμένος εκεί, δεν έχει πάει ήδη αλλού, ή δεν θα πάει, ή πάει μόνο στους Νεοδημοκράτες.

Δεν υπάρχει κυβέρνηση στον πλανήτη που να έχει βρει άκρη, εδώ παρουσιάζουμε τον ιό σαν να είναι δημιούργημα του Μητσοτάκη, δηλαδή αν αύριο έλθουν στην εξουσία οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης, θα εξαφανισθεί γιατί θα πετύχουν με την Ελληνική μαγκιά, ό,τι δεν πέτυχαν όλοι οι ηγέτες του πλανήτη.

Ινδία και Βραζιλία που ήταν αρνητικές ή δεν έκαναν εμβόλια έχουν τα περισσότερα θύματα, Βρετανία, Ισραήλ, που εμβολιάσθηκε μεγάλο μέρος του πληθυσμού, είναι τώρα υπό έλεγχο, τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Κώστας Ζουγρής