Πέθανε ξαφνικά ο Art Director Δημήτρης Φωτόπουλος

Πέθανε ξαφνικά ο Art Director Δημήτρης Φωτόπουλος

«Πάγωσαν» όσοι είχαν συνεργαστεί μαζί του όταν αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (15.03.2021) μάθαιναν ότι ο Δημήτρης Φωτόπουλος, ένας από τους πιο γνωστούς Art Director στην Ελλάδα, πέθανε ξαφνικά.

Ο Δημήτρης Φωτόπουλος μεταφέρθηκε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας σε ιδιωτικό νοσοκομείο με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Λίγες ώρες αργότερα γινόταν γνωστός ο θάνατός του.

Τη θλιβερή είδηση μετέδωσε η Εφημερίδα των Συντακτών, όπου εργαζόταν τον τελευταίο καιρό ο Δημήτρης Φωτόπουλος.

«Σοκ και θλίψη στην οικογένεια της «Εφ.Συν.», καθώς το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά ένας δικός μας άνθρωπος: ο Δημήτρης Φωτόπουλος, ο Art Director της Εφημερίδας μας και η ψυχή των πρωτοσέλιδών μας», ανέφερε η εφημερίδα.

Ο Δημήτρης Φωτόπουλος ήταν από τους καλύτερους και πιο γνωστούς Art Directors στην Ελλάδα. Είχε δουλέψει σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά. Τα τελευταία χρόνια είχε περάσει από τη «Νέα Σελίδα», τον «Επενδυτή» και τον «Ελεύθερο Τύπο», με τελευταίο σταθμό την «Εφημερίδα των Συντακτών», όπου ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο για να ανασχεδιάσει την εφημερίδα.

Είχε επίσης την επιμέλεια βιβλίων-προσφορών που συνόδευαν τη Σαββατιάτικη έκδοση. Πιο πρόσφατες δουλειές του, τα βιβλία-αφιερώματα στον Άλκη Αλκαίο και στον Δημήτρη Χορν.