Περιφρόνηση στο Lockdown, γεμάτοι οι δρόμοι, μετά τις γιορτές το κλάμα

Περιφρόνηση στο Lockdown, γεμάτοι οι δρόμοι, μετά τις γιορτές το κλάμα

Μόνο… στα χαρτιά φαίνεται ότι υπάρχει το lockdown στη χώρα, καθώς από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας θυμίζει εποχές… προ καραντίνας και σίγουρα εποχές που δεν βρίσκονταν σε ισχύ περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή της εξάπλωσης της φονικής πανδημίας.

Συγκεκριμένα, καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρα παρατηρήθηκε ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στον Κηφισό, με την κάθοδο να «παραλύει» κατά διαστήματα από την Κηφισιά μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Μάλιστα, πριν την έξοδο της Ποσειδώνος σημειώθηκε και τροχαίο ατύχημα – και από τη Δυρραχίου έως τη Λιοσίων, κάτι που δεν βοήθησε την κατάσταση να βελτιωθεί.

Παράλληλα και στην άνοδο του Κηφισού τα οχήματα κινούνταν με πολύ αργές ταχύτητες.

oios3

«Βούλιαξε» το κέντρο της Αθήνας
Επιπλέον κυκλοφοριακό κομφούζιο παρατηρείται στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας (Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας, άνοδος Βασιλέως Κωνσταντίνου μέχρι και το Μέγαρο Μουσικής), στην άνοδο και την κάθοδο της Κηφισίας.

Παράλληλα έντονο μποτιλιάρισμα παρατηρείται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος σε άνοδο και κάθοδο από το ύψος του Μετροπόλιταν μέχρι και την Αγία Σκέπη.

Επίσης προβλήματα εντοπίστηκαν στην κάθοδο της Αρδηττού, στη Φιλολάου καθώς και σε κάθετές της. Ακόμη παρατηρούνται προβλήματα στην κάθοδο της Κατεχάκη στο ύψος της Μεσογείων.

Για πολλοστή μέρα στη σειρά, παρατηρήθηκε πολύ μεγάλη κινητικότητα στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας όπου πεζοί έσπευσαν για βόλτα και για να θαυμάσουν τους στολισμούς.

In.gr