H απλή κοινή λογική είναι κάτι το δυσνόητο

H απλή κοινή λογική είναι κάτι το δυσνόητο

Από παρέμβαση επισκέπτη σε σελίδα στο διαδίκτυο (Capital)

Δυστυχώς κάνω μία τραγική διαπίστωση

οι αρχαίοι Έλληνες χιλιάδες χρόνια πριν είχαν πολύ περισσότερο μυαλό αλλά και πολύ περισσότερη πειθαρχία από τους σημερινούς Ελληναράδες.
Υπήρχε η απλή κοινή λογική την οποία την εφάρμοζαν μέσα σε 5 λεπτά χωρίς καν να το συζητήσουν

Σήμερα για τον Έλληνα η απλή κοινή λογική είναι κάτι το δυσνόητο και πολύ περίεργο πράγμα, είναι ένα πολύπλοκο παζλ που απαιτεί πολύ χρόνο ίσως και 5 χρόνια και μακρά σειρά συζήτησεων επί συζητήσεων ώστε πρώτα να δούμε αν είναι τελικά φασισμός, κοκκινοφασισμός η δημοκρατία ώστε να δούμε τι να κάνουμε... Κάτι δηλαδή σαν το... Χε@σ@ ψηλά και αγνάντευε .

Η δε νεολαία της μαγκιάς ,της μπίρας και της φραπεδοκαφετέριας πιστεύει το .. Ρε συ έχει τελικά πολύ πλάκα αυτή η κατάληψη να μην πηγαίνουμε ποτέ σχολείο και να μην μαθαίνουμε τίποτα. ... Ίσως να ζητάμε να κάνουμε μάθημα και σε ξενοδοχεία 7 αστέρων γιατί όχι, αυτό θα έχει πολύ περισσότερη πλάκα. Κουλ εεε ?... Στους περισσότερους από μας οι γονείς μας πήγαιναν με τα πόδια 10 και 20 χιλιόμετρα μέσα στα χιόνια και ούτε μιλιά, η κλάμα η παράπονο, τραγουδούσαν δε στο γυρισμό τους μέσα στο σκοτάδι το χειμώνα για να μην φοβούνται .. Είχαν ήθος και σεβασμό, οι περισσότεροι έχουν μορφωθεί με τον καλύτερο τρόπο με λιγοστά δανικά βιβλία όπου τα κατάφεραν όλα αυτά χωρίς νερό, φαγητό και ηλεκτρικό ρεύμα να γίνουν επιστήμονες... Αντε να τα πεις όλα αυτά σήμερα στην νεολαία μας... χωρίς πρώτα να τους δώσεις μια μπίρα !

Δυστυχώς,, Πάμε κάθε χρόνο από το κακό στο χειρότερο! Και για τα πάντα όλα φταίνε οι άλλοι αλλά ποτέ εμείς οι ίδιοι.!
Αντε καλημέρα μας και ο Θεός να μας φυλάξει και πάλι

111mike111