Κέιτ Γουίνσλετ: «Γιατί γ@@@το συνεργάστηκα με Γούντι Άλεν και Ρομάν Πολάνσκι;»

Κέιτ Γουίνσλετ: «Γιατί γ@@@το συνεργάστηκα με Γούντι Άλεν και Ρομάν Πολάνσκι;»

Μετανιωμένη για τις συνεργασίες της με τους σκηνοθέτες Ρομάν Πολάνσκι και Γούντι Άλεν είναι η Κέιτ Γουίνσλετ.

Υπενθυμίζουμε ότι η 44χρονη ηθοποιός έπαιξε στο «Carnage» του Πολάνσκι το 2011 και στο «Wonder Wheel» του Γούντι Άλεν το 2017. Ο Άλεν κατηγορήθηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά την υιοθετημένη κόρη του Ντίλαν Φάροου όταν ήταν παιδί και έχει αθωωθεί από τους δικαστές, ενώ ο Πολάνσκι συνελήφθη το 1977 για βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού.

Τι σκ@@ έκανα που συνεργάστηκα με τον Γούντι Άλεν και τον Ρομάν Πολάνσκι….Είναι γ@@ απαράδεκτο και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου που δούλεψα και με τους δυο τους».

Η Γουίνσλετ είπε ότι το Ammonite την έκανε να συνειδητοποιήσει ακόμη περισσότερο ότι επιθυμεί μέσα από τις ταινίες της να στέλνει τα μηνύματα που θέλουν οι γυναίκες ανεξαρτήτως σεξουαλικών προτιμήσεων.

«Επειδή η ζωή είναι γ@@ μικρή, θέλω να βάλω τα δυνατά μου για να δίνω ένα αξιοπρεπές παράδειγμα στις νεότερες γυναίκες. Τις παραδίδουμε σε έναν αρκετά γ@@ κόσμο, γι’ αυτό θα ήθελα να βάλω το λιθαράκι μου για να υπάρχει κάποια ακεραιότητα» τόνισε η Κέιτ Γουίνσλετ.

Οι προηγούμενες δηλώσεις
Ωστόσο, σε συνέντευξή της στους The New York Times τον Σεπτέμβριο του 2017, πριν από την πρεμιέρα του «Wonder Wheel» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, η ηθοποιός είχε υπερασπιστεί τους δυο σκηνοθέτες λέγοντας «Ο Γούντι Άλεν είναι ένας απίστευτος σκηνοθέτης. Το ίδιο ισχύει και για τον Πολάνσκι. Είχα μια εξαιρετική εργασιακή εμπειρία και με τους δύο, και αυτή είναι η αλήθεια.

Πηγή: In.gr