Champions League: Με Ομόνοια ή Ερυθρό Αστέρα θα παίξει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ

Champions League: Με Ομόνοια ή Ερυθρό Αστέρα θα παίξει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ομόνοια - Ερυθρός Αστέρας.

Η ελληνική ομάδα μπήκε στην κληρωτίδα ως ισχυρή λέγοντας «ευχαριστώ» στη Λιόν για το δώρο που του έκανε και έτσι γλίτωσε τον τρίτο προκριματικό γύρο, εκεί δηλαδή που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και έχει κληθεί να αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ ματς στην Τούμπα την Μπενφίκα.

Πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μόλις δυο παιχνίδια μακριά από τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League και η τύχη του χαμογέλασε, αφού θα βρει στο δρόμο του είτε την κυπριακή Ομόνοια, είτε τον Ερυθρό Αστέρα από τη Σερβία.

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο επαναληπτικός στην έδρα του αντιπάλου του. Ο πρώτος αγώνας των πλέι οφ θα γίνει στις 22 ή 23 Σεπτεμβρίου και ο επαναληπτικός στις 29 ή 30 του ίδιου μήνα.

Όλα τα ζευγάρια
Σλάβια Πράγας με το Μίντιλαντ-Γιουνγκ Μπόις
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ντιναμό Μπρεστ με Σάλτσμπουργκ
Καραμπάκ-Μόλντε με το Φερεντσβάρος-Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Έχει εξασφαλίσει τους ομίλους του Εuropa League
Πάντως, ακόμα και αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League και θα παίζει σίγουρα μέχρι τον Δεκέμβρη.

Αν προκριθεί ο ΠΑΟΚ πάει για το πρώτο ματς στο Κράσνονταρ
Η κλήρωση θα ενδιέφερε και τον ΠΑΟΚ σε περίπτωση που προκριθεί επί της Μπενφίκα, αλλά λόγω περιορισμών ξέρει ήδη τον αντίπαλο του και αυτός είναι η ρωσική Κράσνονταρ. Το μόνο που απέμενε ήταν που θα γίνει το πρώτο ματς και θα είναι στη Ρωσία.

Ως επικεφαλής τοποθετήθηκε η ΑΕΚ στο 4ο γκρουπ στον καταρτισμό των επί μέρους ομίλων στη Νιόν.

Η «Ένωση» μετά την κλήρωση που έγινε θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου σε νοκ-άουτ παιχνίδι την Σεντ Γκάλεν

Μία εβδομάδα αργότερα θα διεξαχθεί ο 4ος και τελευταίος προκριματικός (play off) που οδηγεί στους ομίλους. Για τη φάση αυτή η ΑΕΚ θα μάθει τον αντίπαλό της στις 18 Σεπτεμβρίου, εφόσον φυσικά έχει ξεπεράσει το εμπόδιο του 3ου προκριματικού.