Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Εύβοια, πληροφορίες για 3 νεκρούς

Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Εύβοια, πληροφορίες για 3 νεκρούς

Σοκ προκαλεί η είδηση πως από την μεγάλη κακοκαιρία που έπληξε την Εύβοια υπάρχει και ένα νεκρό βρέφος οχτώ μηνών.

Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Εύβοια, με βροχές, καταιγίδες και πολλούς κεραυνούς τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε πολλές αρκετές περιοχές του νομού και ειδικά στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεόραση του MEGA, μια 86χρονη γυναίκα η οποία διέμενε σε ισόγεια κατοικία στα Πολιτικά, έχασε τη ζωή της από πνιγμό.

Την είδηση επιβεβαίωσε λίγο αργότερα ο δήμαρχος Διρφύων Γιώργος Ψαθάς λέγοντας μάλιστα ότι οι νεκροί στα Πολιτικά Ευβοίας δεν είναι ένας αλλά δύο. Πρόκειται για την 86χρονη στα Πολιτικά και έναν 85χρονο στο ίδιο χωριό, όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται στις περιοχές Πολιτικά, Νεροτριβιά και Ψαχνά του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, δρόμοι έχουν κοπεί στα δυο και σπίτια έχουν πλημμυρίσει.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, οικογένειες με παιδιά εγκλωβίστηκαν σε διαφορετικά σημεία των περιοχών με την Πυροσβεστική να δίνει μάχη όλη τη νύχτα προκειμένου να μεταφέρει τους εγκλωβισμένους σε ασφαλή σημεία.

Σε αρκετά σημεία το ύψος του νερού έφτασε το 1,5 μέτρο. Ένα όχημα της Αστυνομίας, στην προσπάθειά του να μεταφέρει κάποιους από τους εγκλωβισμένους από τα Πολιτικά στα Ψαχνά, εξετράπη της πορείας του ενώ ο χείμαρρος δεν άφηνε τα υπόλοιπα οχήματα να πλησιάσουν ώστε να βοηθήσουν στην διάσωση. Στο σημείο έσπευσε γερανός ώστε να απεγκλωβίσει το όχημα και εν συνεχεία οι άνθρωποι να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο.

Πηγή: Ελεύθερος τύπος