ΗΠΑ: Άγνωστος έσωσε τη ζωή δημοσιογράφου, βλέποντας την στην τηλεόραση

ΗΠΑ: Άγνωστος έσωσε τη ζωή δημοσιογράφου, βλέποντας την στην τηλεόραση

Για πάντα ευγνώμων θα είναι μία δημοσιογράφος από τη Φλόριντα των ΗΠΑ σε έναν άγνωστο άνδρα, λόγω ενός μηνύματος που της έστειλε.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας που είδε τη δημοσιογράφο στην τηλεόραση της έστειλε email παροτρύνοντάς την να επισκεφθεί κάποιον γιατρό, συμβουλή που, για καλή της τύχη, ακολούθησε η Victoria Price.

"Δουλεύοντας ως δημοσιογράφος, ζω σε μία τρέλα από τότε που ξέσπασε η πανδημία. Ένας ατελείωτος κύκλος δουλειάς", έγραψε στα social media η Price την Πέμπτη. "Καλύπταμε ειδησεογραφικά την πιο σημαντική ιστορία, των τελευταίων ετών σχετικά με την υγεία, ωστόσο η δική μου υγεία δεν με απασχολούσε καθόλου".

Η 28χρονη παρουσιάστρια στο κανάλι WFLA-TV έλαβε στις 4 Ιουνίου το συγκεκριμένο email:

"Γεια, μόλις είδα το δελτίο ειδήσεων που παρουσιάσατε. Αυτό που με ανησύχησε είναι ένα σημάδι που πρόσεξα στο λαιμό σας. Σας παρακαλώ, ελέγξτε τον θυροειδή σας", έγραφε.

"Μου θυμίζει το λαιμό μου. Το δικό μου σημάδι αποδείχθηκε καρκίνος. Να προσέχετε τον εαυτό σας", πρόσθετε ο άγνωστος αποστολέας.

Η Price διαπίστωσε ότι το δικό της σημάδι, αν και ελάχιστα ορατό, ήταν όντως καρκίνος του θυρεοειδούς και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την απομάκρυνση του όγκου.

"Εάν δεν είχα δεχτεί το συγκεκριμένο μήνυμα, δεν θα είχα επισκεφθεί τον γιατρό μου. Ο καρκίνος θα είχε συνεχίσει να εξαπλώνεται", έγραψε η δημοσιογράφος.

"Δεν ήταν υποχρεωμένος, ωστόσο το έκανε. Μην ξεχνάτε να προσέχετε τον εαυτό σας. Και τους γύρω σας", συμπλήρωσε.

247news.gr